Család

Teljes sminkben, kádban szülte meg fiát az influencer, majd feltette videón Youtube-ra

Legaci Allong teljesen egyedül csinálta végig a szülést, de férje és két másik gyereke is a fürdőszobában voltak.
Teljes sminkben, kádban szülte meg fiát az influencer, majd feltette videón Youtube-ra

A 24 éves Legaci Allong régóta dokumentálja életét Youtube-on, most teljes videóban mutatta meg, ahogyan egyedül, egy kádban és teljes sminkben megszüli kisfiát.

A 20 perces otthonszülés felvétel, ami több csatornára is kikerült, összesen már több mint 700 ezer megtekintésnél jár.

A kanadai Legacinak a kicsi már a harmadik gyereke, és mindig szívesen osztja meg követőivel az anyasággal kapcsolatos dolgokat. Eleve azért kezdett videókat készíteni, mert szerette volna megosztani az otthonszüléssel kapcsolatos gondolatait. Azóta már egy cége is van, ami virtuális dúlákat közvetít.

Legaci harmadik fia szülését gyógyszerek és bármilyen segítség nélkül vitte végig, de úgy, hogy a fürdőszobában bent volt két kisebb gyereke és férje. A The Sunnak elmondta, a vajúdás alatt próbálta a fájásokról elterelni a figyelmét a két fiával és azzal, hogy készült a videózásra. Egy kényelmesebb szoknyát vett fel, hogy ne legyen meztelen a felvételen és felvitt sminket, hogy jól érezze magát a bőrében.

Legaci azt is hozzátette, tudja, hogy a nem orvosi környezetben levezethető szülés nem mindig opció, de szeretné, ha a nők tudnák, mi mindenre képesek.

(via)

(Kiemelt kép: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top