nlc.hu
Család

Borús, randa idő lesz

A napsütés most pár napig sajnos felejtős

Helyette lesz köd, ónos szitálás és hűvös.

A Kiderül előrejelzése szerint a következő napokban is pont úgy, ahogy szerdán, nem számíthatunk semmi jóra. Nézzük napokra bontva: 

CSÜTÖRTÖKÖN túlnyomóan borult, párás időre számíthatunk, ködfoltokkal, csupán kisebb körzetekben vékonyodhat el, szakadozhat fel a felhőzet. Több helyen előfordul szitálás, északkeleten néhol kisebb eső. Általában gyenge, illetve mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között alakul.

ködös táj

Fotó: Unsplash

PÉNTEKen túlnyomóan borult, párás, néhol ködös időre kell számítani. Szórványosan valószínű szitálás, éjszaka, hajnalban a magasabban fekvő területeken néhol ónos szitálás. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6fok között várható.

SZOMBATon általában borult, párás, néhol ködös idő várható. Szórványosan alakulhat ki szitálás, éjszaka a magasabban fekvő területeken néhol ónos szitálás. Az Észak-Dunántúlon megélénkül a délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6fok között valószínű.

VASÁRNAP többnyire erősen felhős vagy borult, párás, néhol ködös idő várható, csak helyenként szakadozhat fel a rétegfelhőzet. Elszórtan szitálás, éjjel ónos szitálás lehet. A délkeleti, déli szél főleg az Észak-Dunántúlon megélénkül, néhol meg is erősödik, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7fok között valószínű.

Ha nem mész ki, szórakozz bent: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top