nlc.hu
Család

51 évesen tudták meg, hogy ikertestvérek

51 évesen tudták meg az egykori osztálytársak, hogy ikertestvérek

Középiskolai osztálytársak voltak, de csak 51 éves korukban tudták meg, hogy ikertestvérek.
Ikertestvérek

Az 51 éves Karen Warner csak pár évvel ezelőtt tudta meg, mi a neve a biológiai édesanyjának. Indiana állam örökbefogadási nyilvántartását böngészve azonban egy nem várt dologra is fény derült: van egy ikertestvére.

A nő rengeteg örökbefogadással foglalkozó szervezettől kért segítséget, hogy felkutassa a fiútestvérét, de nem járt sikerrel, mert nem ismerte az ikertestére nevét, és más közelebbi információja sem volt róla.

Az áttörést végül az jelentette, hogy a nő átnézte a választási névjegyzéket, és talált rajta három férfit, akik ugyanazon a napon születtek, mint ő. A három név közül az egyik, Mike Jackmané azonnal feltűnt Warnernek, mivel osztálytársak voltak a középiskolában, és nemrégiben a Facebookon is felvették a kapcsolatot egymással.

A nő a Facebookon írt egy üzenetet Jackmannek, miszerint lehetséges, hogy ikertestvérek. Nem sokkal később mindketten DNS-tesztet csináltattak, és a nő sejtése beigazolódott, valóban ikertestvérek.

A férfi azt mondta, az egymásra találásukkal beöltöttek egy nagy űrt az életében, amelyről azt sem tudta, hogy létezik. A testvérek ma már szinte mindennap beszélnek egymással, és hetente többször is találkoznak.

(UPI)

(Kiemelt kép: YouTube/WTHR)

Ikrek egymásra találása az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top