nlc.hu
Család

Összejött a testőrével, gyerekeik is születtek

Összejött a testőrével, akit azért fogadott fel, hogy megvédje őt a bántalmazó expasijától

Elise Stevens féltette a saját és a kislánya életét, amikor elmenekült az előző kapcsolatából. Felfogadott egy testőr, hogy megvédje őket, és nem is gondolta volna, hogy így találkozhat élete szerelmével.

2008 novemberében Elise nehéz időszakot élt át. Szabadulni próbált az őt bántalmazó exétől, és attól tartott, hogy a férfi utána jön, és bántani fogja őt és a kislányát, Gracie-t. A barátai tanácsolták neki, hogy béreljen fel egy testőrt. Ő lett Derek Stevens, aki beköltözött a nő és a kislánya otthonába. Miután együtt töltöttek némi időt, Elise elkezdte érezni, hogy vonzódik a testőréhez. Végül ultimátumot adott Dereknek: vagy kezdjenek bele együtt egy kapcsolatba, vagy fejezze be a testőrmunkát, mert ez a kettő közti állapot nem működik, és csak összezavarja vele a kislányát – írja a brit Metro.

Elise és Derek Stevens

Elise és Derek Stevens a kapcsolatuk kezdetén (Fotó: Profimédia)

Derek első körben felmondott és ott hagyta Elise-éket, de két héttel később visszatért, és elmondta, hogy valójában ő is szerelmes. 2009 márciusában összeházasodtak, és azóta már két saját gyerekük is született, egyikük tizenegy, a másik pedig nyolcéves. Persze idáig rögös út és tizenegy vetélés vezetett, de sosem adták fel.

A Stevens család

Elise, Derek és a gyerekeik mostanában (Fotó: Profimédia)

A nő nagyon csodálkozott, hogy egy bántalmazó kapcsolat után ilyen gyorsan ismét szerelmes lett, de most már tudja, hogy jól döntött annak idején, amikor belement ebbe a kapcsolatba, hiszen szerelem volt ez az első látásra, még ha nem is rögtön vallották be maguknak. Elise és Derek amúgy még a középiskolai évekből ismerték egymást, és amikor a nő bajban volt, napi 75 angol fontot fizetett a férfinak azért, hogy védje meg őt az exétől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top