nlc.hu
Család

Netflix premierek 2022 és 2023

Ezekkel a filmekkel és sorozatokkal erősít még idén a Netflix – És egy pár ízelítőt is hozunk a jövő évről

Kapd elő a naptárad és üsd fel a következő hónapoknál, mert a Netflix egy csomó régóta várt kedvencet és újdonságot harangozott be az elkövetkezendő időszakra, amikről kár lenne lemaradni.
Enola Holmes 2. rész

Hétvégén zajlott a Netflix rajongói eseménye, a Tudum: A Netflix Global Fan Event, ami nem egy mozaikszóból eredeztethető, hanem pontosan abból a kis hangocskából, ami minden egyes műsor előtt hamisítatlanul felcsendül, jelezve, hogy netflixes tartalom következik, és amit valószínűleg te is minden alkalommal eldúdolsz magadban. Az esemény 24 órán keresztül, világszinten zajlott Koreától egészen Spanyolországig, és több mint 100 filmet és sorozatot mutattak be ez idő alatt, ami mind a következő hónapokban fog landolni a platformon, mi pedig mutatjuk azokat, amikre itthon is lehet számítani, időrendben.

The Watcher 

Miután a Brannock család beköltözik a külvárosi álomotthonába, gyorsan pokollá válik az életük. Baljós levelek érkeznek valakitől, aki „The Watchernek nevezi magát, és ez csak a kezdet… Ahogy a környék baljós titkai feltárulnak, egyre nagyobb kérdésekkel kell szembenézniük. A sorozat igaz történet alapján készült. 

Premier: október 13. 

Jók és Rosszak iskolája

Soman Chainani Jók és Rosszak Iskolája című regényfolyamából készült egy adaptáció, ami annak ellenére is ígéretesnek tűnik, hogy az egyik főszereplő ránézésre is híján van a színészi játéknak. Ha mindig érdekelt, hogy hol kezdődnek a mesék, hogyan lesz valakiből jó, vagy éppen gonosz, akkor érdemes belenézni. 

Premier: október 19.

Enola Holmes 

Bár az első rész hagyott némi kivetnivalót maga után, úgy tűnik, hogy Millie Bobby Brown és Henry Cavill párosa elég húzónév ahhoz, hogy az Enola Holmes kapjon egy második esélyt. Sherlock minden lében kanál kishúga ezúttal egy eltűnt lány nyomában ered, és ahogyan már megszokhattuk, balhét balhéra halmoz, nem törődve a következményekkel.  

Premier: november 4.

Manifest

Negyedik, és egyben utolsó évadával érkezik a Manifest, ami remélhetőleg nem hagy minket válaszok nélkül a 828-as járat utasaival kapcsolatban, mert még egy Lost szintű befejezést nem bírnánk ki.

Premier: november 4.

A korona

A ‘90-es évek a királyi család számára meghatározó volt: Károly és Kamilla románca, Károly és Diana válása, a Szívek hercegnőjének tragikus halála… Az ötödik évaddal érkező széria várhatóan ezeket az eseményeket fogja feldolgozni, előzetes azonban még nem érkezett hozzá.

Premier: november 9.

1899

Egy kis rejtély, egy kis múlt, és egy sorozat, ahol semmi nem az, aminek látszik. Az 1899 a Dark alkotóitól érkezik, és láthatóan nem szűkölködik misztikumban.  

Premier: november 17.

Halott vagy

Harmadik felvonással tér vissza a fekete humor kedvelőinek kedvence, a Halott vagy, amiben a gyászoló dinamikus duó újabb problémákkal néz szembe. Ami biztos, hogy ezúttal is számíthatnak a másik támogatására.

Premier: november 17.

Slumberland

Álomországba kalauzol a Slumberland, ahol egy fiatal lány egy titkos térkép, egy különc figura (Jason Momoa) és egy plüssmalac segítségével próbál utat találni ahhoz, hogy újra láthassa néhai apját. Ha a történet nem is, a látványvilág már most jelesre vizsgázott.

Premier: november 18.  

Wednesday

Tim Burton rendezésében érkezik az Addams Family legújabb feldolgozása, ezúttal a család galád lányával, Wednesday-jel a főszerepben, aki a maga módján igyekszik beilleszkedni egy korántsem hétköznapi középiskolába. A sötét hangulat garantált!

Premier: november 23.

Emily Párizsban

Hatalmas cliffhangerrel ért véget az Emily Párizsban második évada, így az igazi rajongók már tűkön ülve várják, hogy megkapják a választ a két legnagyobb kérdésre: Gabriel vagy Alfie lesz a befutó?, illetve Sylvie vagy Madeline ajánlata mellett dönt Emily? Nemsokára kiderül…

Premier: december 21.

Tőrbe ejtve – Az üveghagyma

Ha bírod a rejtélyeket, akkor tarts Benoit Blanc felügyelővel Görögországba összerakni a kirakós darabjait!

Premier: december 23.

Vaják: A vér eredete

Karácsony napjára időzítették a Vaják előzménysorozatát, ami 1200 évvel a The Witcher előtt játszódik a tündék világában, egészen pontosan abban az időben, amikor a szörnyek, az emberek és az elfek világa eggyé vált.  

Premier: december 25.

You

Ahogyan a Stranger Things legutóbbi évadát, úgy a You új fejezetét is két etapra bontották, az első adag február 10-én, a második egy hónappal később debütál, a sorozat pedig ezúttal Londonba kalauzol minket, ahol Joe újabb áldozatot szemel ki magának.

Premier: február 10., március 10. 

The Mother

Jennifer Lopez hátrahagyja a szentimentális naiva szerepét – ami úgy összességében minden romkom filmjéről elmondható – és bérgyilkosnak áll, aki előmerészkedik a fedezékből, hogy megvédje a lányát a rosszfiúktól.

Premier: 2023. május

Ami még érkezik idén vagy jövőre

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

A Bridgerton harmadik évadára még várni kell, sajnos, de nem maradunk korabeli románc nélkül, ugyanis érkezik a szériából megismert Sarolta hercegnő és György király spin-off sorozata, ami kettejük megismerkedését és házasságát mutatja be.  

Shadow and Bone – Árnyék és Csont

Rövid ízelítőt a Magyarországon forgatott Árnyék és Csontból is kaptunk, bár tényleg csak néhány másodpercről beszélhetünk, amiből sok nem derül ki, már azon túl, hogy 2023-ban érkezik a sorozat, és néhány új szereplővel is bővült a stáb.

Heart of Stone

Sokat még nem tudni a Gal Gadot, Jamie Dornan és Alia Bhatt főszereplésével készült kémthrillerről, az azonban biztos, hogy maguk a színészek nagyon élvezték a forgatást, ahogyan az első sneek peekből is látszik, sőt, az is borítékolható, hogy egy igazán látványos produkcióra készülhetünk.

3 Body Problem

A háromtest-probléma Cixin Liu kínai író sci-fi regényére alapul, és egy olyan közeli jövőt mutat be, ahol a Föld a legközelebbi csillagrendszerből érkező invázióra készül fel, ráadásul mindezt az a D.B. Weiss-David Benioff páros jegyzi (Alexander Woo-val kiegészülve), akik a Trónok harca rendezői feladatait látták el. Előzetes még nincs hozzá.

Én még sosem…

Utolsó fejezetéhez érkezik a tinisorozat, és Devinek választania kell a három srác közül…

Az Esernyő Akadémia

A csúfos harmadik évad után még egy utolsó közös projekt erejéig összejön a banda, de a Netflix úgy döntött, hogy a szuperhősös sorozat a negyedik évaddal lezárul. Trailert ehhez sem kaptunk, tekintve, hogy a forgatás még el sem kezdődött, de addig is itt van a harmadik évad legviccesebb jelenete:

Your Place or Mine

Azt már tudjuk, hogy Valentin-nap előtt, február 10-én érkezik a Your Place or Mine Reese Witherspoon és Ashton Kutcher főszereplésével, előzetes híján viszont kizárólag annyit tudunk, hogy látszólag jól működik a kémia kettejük között:

Pinokkió

A Disney-klasszikusnak egy egészen új feldolgozása érkezik Guillermo Del Toro rendezésében, aki nem mindennapi köntösben gondolta újra a fafiú történetét.

Tyler Rake: A kimenekítés

Chris Hemsworth ismét Tyler Rake bőrébe bújik, hogy a világ ellen induljon. A folytatás jövőre érkezik a Netflixre, akcióból most sem lesz hiány. Íme, egy kis ízelítő:

Vikingek: Valhalla

A második évad érkezik a sorozatból, és láthatóan most sem kell a csatajeleneteket mellőzni, viszont az a rossz hírünk van, hogy ennek is csak 2023-ban várható a premierje.

They Cloned Tyrone

Dátum nincs, de előzetest már kapott a They Cloned Tyrone, amiben három elvarázsolt lélek egy összeesküvés nyomaira bukkan, ezért saját nyomozásba kezdenek, azok után, akik „mindenhol ott vannak”.

Vaják

Harmadszor tér vissza Ríviai Geralt bőrében Henry Cavill, a Vaják ugyanis az előzménysorozata mellett saját jogán is érkezik a platformra, várhatóan jövő nyáron.

Lupin

Terem még babér a bűnügyi sorozatnak, az új szezonban Assane nem bír távol maradni a családjától, ezért visszatér Párizsba, és azt javasolja, hogy kezdjenek új életet máshol, de a terve hamar kudarcba fullad.

Outer Banks

Még egy tinidráma, ami 2023-ban is visszaköszön, újabb kincskeresést, és nyári hangulatot hozva magával.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top