nlc.hu
Család

Évekig eltűntnek hitték Zoltánt

6 éve tűnt el Zoltán, most már a temetését intézi a családja

Szerettei évekig reménykedtek abban, hogy hazatér.
rendőrség

Még 2017. június 19-én tűnt el a 23 éves Szabó Zoltán, akit kétségbeesve keresett akkor a családja. A fiatal férfi bostai otthonából Pécsre indult, de nem érkezett meg. Néhány hónappal később, 2017. decemberében állítólag Srí Lankán látták Zoltánt: akkor a közzétett fotó alapján az egész család biztos volt abban, hogy ő fekszik a kórházban kómába, de később kiderült, hogy nem róla van szó – írja a Bors.

Családja így tovább aggódhatott, hogy hol is van Zoltán, akit utána még évekig haza vártak. A férfi eltűnése után 6 évvel derült csak fény arra, hogy valószínűleg már az eltűnése napján meghalhatott.

“5 évet vártunk az igazságra! Végre tudjuk, mi történt veled” – olvasható többek között a család által közzétett búcsúposztban az Eltűnt emberekért-megoszhatod Facebook-oldalon. Mint a bejegyzésből kiderül, szerettei a napokban búcsúztatják Zoltánt, aki egy kisfiút hagyott hátra.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top