nlc.hu
Család

Pucér fotókkal keres pénzt az anya

Fia jövőjéért pucérkodik a neten az anya

Az 55 éves Elaina St .James otthagyta a munkáját, és ma már teljes munkaidőben OnlyFans videókat készít. Ezzel milliókat keres.

Közel 220 millió forintot keresett alig két év alatt az OnlyFans oldalán közzétett pikáns tartalmaival Elaina St James. Az 55 éves anya azt mondja, mindezt azért csinálja, hogy jobb jövőt biztosíthasson a fiának. 

A nő nagyon szoros kapcsolatot ápol tinédzser fiával, aki tisztában van azzal is, hogy mivel keres pénzt: „Forgatja a szemét, és furcsának nevezi.”

Elaina korábban autókereskedésben és irodában is dolgozott. A világjárvány idején olvasott egy OnlyFans-en befutott anyukáról és úgy döntött, ő is megpróbálkozik a dologgal. 2021. április 1-jén hozta létre Instagram-oldalát és OnlyFans-fiókját. Az első két hétben arc nélkül kezdett el fotókat és videókat posztolni. Miután azonban az arcát is felfedte, a fiókjai iránt robbanásszerűen megnőtt az érdeklődés.

Elaina St James

Elaina St James (Fotó: Profimedia/SWNS)

Április végére 10 000 Instagram-követője volt, és majdnem 700 ezer forintnak megfelelő OnlyFans-bevétele. A második hónapban aztán körülbelül 1,9 millió forintnyit, a harmadikban pedig 3,8 millió forintnyi összeget keresett. Otthagyta az irodai munkáját és azóta főállásban foglalkozik a tartalmak készítésével. 

Mostanában naponta egy-két pucér képet tesz fel az oldalra, péntekenként pedig egy előre felvett, 10 perces, úgynevezett chat and flash videót tesz közzé, ahol úgy beszélget, hogy közben leveszi a pólóját. Az oldal előfizetői havonta 3500 forintnak megfelelő összeget fizetnek, az OnlyFans ebből a bevétel 20 százalékát kapja.

St James „érett dominaként” reklámozza magát, aki „erőteljes, elegáns és előkelő”. Azt mondja azonban, hogy követői jobban szeretik, ha egyszerűen csak önmaga: egy „egészséges, vicces, pozitív, mosolygós, kicsit furcsa közép-nyugati anyuka”.

„Nincs tökéletes testem. Anyukás pocakom van és narancsbőröm” – mondta a Business Insidernek.

Elárulta azt is,  igyekszik minél több pénzt kaszálni, mivel nem akar örökké OnlyFans-modellként dolgozni.

„65 éves koromra szeretném abbahagyni” – mondta. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top