nlc.hu
Család

Videó: súlyemelés közben fordult a baba a hasában

Felvette kamerával, ahogy súlyemelés közben a baba a hasában szülőpozícióba fordult

A babák többsége a szülés előtti hetekben fejjel a szülőcsatorna felé fordul, de ezt a folyamatot nagyon ritkán örökítik meg kamerával. Egy brit nő, Jamie a 38. hetében vette fel a pillanatot, miközben az edzőteremben emelgette a súlyokat.
A fordulás

@weirdjamie videója elég nagyot ment a TikTokon, ami nem is csoda, lévén egy szabad szemmel nagyon ritkán látható folyamatot vett fel: a baba átfordulását fejjel a szülőcsatorna irányába. Jamie épp a 38. hetében járt a babájával, de esze ágában sem volt odahaza lustálkodni, és még ebben a megterhelő állapotban, nagy hassal is kettlebell súlyokat emelgetett a teremben. A gyakorlatát kamerával rögzítette, így sikerült megörökíteni a nem mindennapi pillanatot – írja a brit Mirror.

Jamie kamerája tökéletes helyen volt ahhoz, hogy mindenki számára láthatóvá tegye a pillanatot. A nő maga is intenzívnek nevezte a pillanatot, olyan érzés kerítette a hatalmába, hogy muszáj azonnal félbehagynia a gyakorlatot, különben ott helyben bepisil. Jamie azóta már boldog anyukája egy egészséges kisfiúnak, a nem mindennapi pillanatról készült videó pedig lenyűgözi az embereket. Maga Jamie pedig rengeteg dicséretet kap azért, mert a terhessége 38. hetében is ennyire fitt anyukaként élt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top