nlc.hu
Család

Gyilkosság vagy öngyilkosság a tatabányai eset?

Édesanyja szerint ledobták Zsoltot a 10.-ről, nem pedig magától ugrott a mélybe

Harcol, hogy kiderüljön az igazság.
panelház

A 23 éves Zsolt szörnyethalt, miután lezuhant az egyik tízemeletes panelház tetejéről Tatabányán. Az édesanyja azonban azt állítja, a gyermekét ledobhatták a magasból – írja a Blikk.

„Zsolt – sajnos – nagyon rossz társaságba keveredett. Ezt mi is tudtuk, de hogy ennyire, azt nem. Tudomásunk szerint a halála előtt többekkel is konfliktusba keveredett. Valami elszámolási vita volt” – mesélte a bulvárlapnak a gyászoló nő, aki azt is furcsának tartja, hogy a fia nem arról a házról „ugrott le”, amelyben lakik, hanem a szomszédos épületről. Éppen onnan, ahol annak a férfinak a lakása is van, akivel rendezni akarta a problémát. Édesanyja szerint az a legvalószínűbb, hogy ledobták a fiát, mivel messzire esett a faltól.

A rendőrségnél azt nyilatkozták, hogy az ügyben nem merült fel az idegenkezűség gyanúja. A család érthetetlennek tartja, hogy még csak büntetőeljárás sem indult. „A fiam szeretett élni, soha nem dobta volna el magától az életét” – mondta megtörten az anya.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top