Dobd fel a napod!

Vedd észre a szépet!

Ugye, néha te is az üzenőfaladon kürtölöd világgá, hogy mi bosszant? Nem vagy egyedül: mi, magyarok híresen negatívak vagyunk, ha státuszfrissítésről van szó. Pedig a közösségi panaszkodók nemcsak a saját napjukat nem szépítik meg, de még a barátaikét is elronthatják! A Milka Crispello játékának köszönhetően most egy időre vége szakadhat az online elégedetlenkedésnek.
Vedd észre az élet apró szépségeit!

Vannak problémás reggelek, amikor szinte felkelni sincs kedvünk. 9 órányi alvás után még mindig fáradtak vagyunk, a kávéba sót öntünk cukor helyett, és az első korttyal még a gondosan kivasalt nadrágunkat is leöntjük. Ezután lekéssük a buszt, rohanás közben elszakad a táskánk, beérve pedig a főnökünk közli, hogy este valószínűleg két órával tovább kell maradnunk… amivel ugrik a hetekkel ezelőtt megbeszélt színház is. A pech ritkán jár egyedül.

Ezeken a napokon, a gép előtt ülve adja magát, hogy barátainkkal is megosszuk mindazt, ami nyomaszt. De ne tegyük! Nem könnyebbülünk meg, és az ismerőseink sem fogják magukat attól jobban érezni, ha nekünk rossz. Ilyenkor érdemes inkább egy nagy levegőt venni és arra koncentrálni, ami feldobja a napunkat. Hogy milyen szépen süt a nap. Hogy vannak emberek, akik nagyon szeretnek minket. Egy kedves mosolyra vagy egy vicces történetre, amit az imént olvastunk. Ezek mellett a dolgok mellett sokszor összehúzott szemöldökkel és lebiggyesztett szájjal megyünk el, annyira el vagyunk foglalva a saját nyűglődésünkkel.

Pedig, ha nyitott szemmel járunk, lépten-nyomon kedves és szép apróságokra bukkanhatunk, és segítségükkel könnyedén egyensúlyba tudjuk hozni a rosszul indult napot.

Ezt az életfilozófiát képviseli a Milka Crispello is, mely legújabb kezdeményezésével két hét kihívás elé állítja a közösségi bosszankodókat. Ha a játékos hajlandó abbahagyni a panaszkodást, helyette a kellemes dolgokra koncentrál, és azokról #dobdfelanapod hashtaggel 14 napon keresztül posztol, akkor akár egy évre elegendő ropogós és krémes Milka Crispellót is nyerhet. Érdemes tehát elfogadni a kihívást, hiszen a pozitív posztokkal most nemcsak a napot szépíthetjük meg, de hatalmas mennyiségű, ostyába töltött krémes meglepetéssel is gazdagodhatunk!

A Crispello Kihívásra a www.dobdfelanapod.hu oldalon jelentkezhetsz. Sok szerencsét, és hajrá a pozitív posztokkal!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top