nlc.hu
Egészség
adidas “Pillangó” Fitness Nap

adidas “Pillangó” Fitness Nap

Napjainkban egyre fontosabb a belsõ és külsõ harmónia, az egészséges és szép test, a megfelelõ mozgásforma megtalálása. Minden nõ arra vágyik, hogy megtalálja az adottságainak és a céljainak leginkább megfelelõ edzésprogramot.





Ebben szeretne segíteni az adidas nekünk hölgyeknek azzal, hogy tavasszal egy különleges fitness rendezvényt szervez, ahol bemutatják a XXI. század jövőt idéző, nálunk még kevésbé ismert, újszerű, legmodernebb mozgásformáit. Te is részese lehetsz ennek a legújabb fitness trendeket felvonultató eseménynek! Nem kell mást tenned, csak helyesen kell válaszolnod néhány kérdésünkre és bekerülhetsz a résztvevők közé.

Az adidas, az A1 Wellness Központ és az International Wellness Institute közösen összeállított egy rendkívül újszerű fitness programsorozatot, amelynek során kipróbálhatod a XXI. század fitness trendjeit, így például a meditatív aerotraininget és a Jamin’ Cardiot. A ma még kevésbé ismert, de a legmodernebb testkondicionálási tudnivalókra és fitness tudományokra épülő mozgásformákat te is megismerheted az adidas „Pillangó” Fitness Napon március 25-én az A1 Wellness Központban. A szépítő, frissítő és olykor izzasztó edzéssorozatokat számos érdekes és látványos elem egészíti ki: együtt tornázhatsz például a tv2 sztárjaival, Rubint Rékával, Miló Vikivel, Horváth Viktóriával, Gombos Edinával és Csábi Bettinával, megnézheted az adidas legújabb kollekcióját felvonultató táncos show-műsort és egy kötetlen beszélgetésen betekintést nyerhetsz a sztárok testkarbantartó kullisszatitkaiba is.





Megtudhatod, hogy a boxkirálynők, Csábi Bettina és Miló Viki versenysportjukon kívül milyen fitness programokat gyakorolnak rendszeresen, hogy az Aktív műsorvezetője Gombos Edina a rengeteg munka mellett miként tud a mozgásra is időt szakítani, és miért vonzódik a táncos edzésekhez, és hasznos tippeket kaphatsz Rubint Rékától, hogyan érd el és őrizd meg tökéletes formád. A számos érdekes főprogram mellett egész nap felkeresheted az adidas „Pillangó” nap táplálkozási szakértőjét, aki tanácsokkal segíti életmódod átalakítását, az adidas munkatársait, akik bemutatják, hogy sportruha és cipő vásárlásánál mire érdemes odafigyelned, vagy igénybe veheted a pihentető masszázs szolgáltatást.











Az egész napos rendezvényen az ellátásodról, a jókedvedről és a mozgásról az adidas gondoskodik, sőt ezen túl számos értékes nyereménnyel is gazdagabb lehetsz: a nap végén a Danubius Hotels jóvoltából kisorsolunk egy kétszemélyes wellness hétvégét félpanziós ellátással, a négycsillagos Danubius Thermal & Sport Hotel Bükbe.


Támogatók:

























Főnyeremény:

2 fő részére, 3 éjszaka szállás félpanzióval, 3×2 wellness kezelés
(masszázsok, aromafürdő, stb), a fürdőrészleg korlátlan használata:
élményfürdő, fedett- és kerti uszoda, termálfürdő, gőzfürdő, jacuzzi, sauna,
fitness- terem, sport all inclusive szolgáltatás: tenisz, squash, bowling,
boule, asztalitenisz, reggeli torna, víz alatti torna, minigolf, fürdőköpeny

Danubius Thermal & Sport Hotel Bük
H-9740 Bükfürdő, Thermal krt. 27.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top