Egészség

Az iránytűtől a jó közérzetig

Mágnesterápia, igen vagy nem? A BBC egyik cikke szerint a mágnesterápia komoly eredményeket tud felmutatni a migrénes fájdalmak kezelésében. A magyarországi tapasztalatok ugyanezek, de még mindig üldözik a hatékony alternatív gyógymódokat.

Az iránytűtől a jó közérzetigA mágnest évszázadok óta használják az élet különböző fontos területein. Mindenki ismeri a mondást: Navigare necesse est (Hajózni szükséges). De nem mindegy, hogyan! Az eltévedés veszélye nélkül az iránytű használatával vált biztonságossá a hajózás. A földmágnesesség hatására az iránytű megközelítőleg pontosan jelzi az észak–dél irányt. Hosszú út vezetett az i. e. 1000 évvel az ókori Kínában alkalmazott delejes lemezecskétől a ma használatos tökéletes tájoló megalkotásáig – mondja Pozsa Gábor, a Magnapress igazgatója.

Mágnest gyógyításnál először i. e. 600 körül használt egy indiai sebész, Sushruta Samhita. Az azóta eltelt évszázadok során sok felfedezés született a mágnesességgel kapcsolatban, melyek életünket alapvető módon változtatták meg, és változtatják ma is. A tudományos kutatások egyre nagyobb intenzitással folynak tovább.

Évtizedek óta hallani a mágnesterápiáról, mint a gyógyító hatást segítő alternatív megoldásról, amit már egyre több kórházban is alkalmaznak. A német és skandináv kórházak szinte mindegyike rendelkezik mágnesterápiás eszközökkel, és a mágnesterápia már számos magyar kórházban is része egyes mozgásszervi betegségek kezelésének, illetve a rehabilitációnak.

A Magnapress eszközök érezhető módon elősegítik a jó közérzetet, ami egyértelműen az életminőség javulásához vezet. Mivel e mágnesterápiás eszközök hozzájárulnak a sejtek, szövetek jobb oxigénellátásához, az immunrendszer erősítéséhez, valamint az anyagcsere felgyorsításához, amivel a salakanyagok szervezetből való távozását ösztönzik, bátran kijelenthetjük, hogy pozitív hatással vannak az egészségre – állítja több ezer vásárló.

A fájdalmak csillapításában, a gyulladások csökkentésében, a közérzet javításában a Magnapress mobil mágnesterápiás eszköz hatékonyan közreműködhet. Nagyon fontos megjegyezni, hogy mindezt mellékhatások nélkül teszi, mondja a Magnapress igazgatója.

A Magnapress jó hírét elégedett felhasználók ezreinek visszajelzései is alátámasztják. Minderről, valamint a jelenleg folyó fejlesztésekről a közeli napokban megjelenő A Magnapress módszer című könyvünk is számot ad. Terveink szerint 2014 folyamán egy professzionális felhasználókat célzó új készülékcsaláddal jelenünk meg a piacon, valamint egy olyan hasznos eszközzel, ami a férfiak életét teszi majd könnyebbé – folytatta Pozsa Gábor.

Az ezres nagyságrendben kapott pozitív visszajelzések mellett a Magnapress mágnesterápiás eszközökre kivétel nélkül mindenkinek korlátlan kipróbálási lehetőséget és visszavásárlási garanciát nyújtunk, valamint kedvezményes bérlést és – szükség esetén – könnyített fizetési feltételeket (részletfizetés) biztosítunk, és értetlenül állunk a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2013. július 11-én nyilvánosságra hozott döntése és pénzbírsága előtt.

Az iránytűtől a jó közérzetig

A GVH döntésének többek között a mi immár 10 éve sikerrel és sokak megelégedésére működő vállalkozásunk is kárvallottja lett, melynek oka egy évekkel ezelőtti hirdetés nem előírás szerinti szövegezése volt. Mivel a döntés csak egy hirdetésben szereplő téves megnevezés okán született, miközben a Magnapress eszközökre vonatkozóan semmiféle kifogás nem merült fel, a döntést méltánytalannak és a bírságot aránytalanul nagynak tartjuk. Megtettük a megfelelő jogi lépéseket a GVH döntése ellen.

Továbbra is jó szívvel ajánljuk a Magnapress mágnesterápiás eszközöket, melyek használatával az életminőség javítható, amiről mindenki mindenféle kötelezettség nélkül maga is meggyőződhet.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top