Egészség

Bárányhimlős lett 11 hónapos kisfia – ijesztő képet tett róla közzé

Az ausztrál fiúcska túl kicsi volt ahhoz, hogy védőoltást kapjon. Édesanyja a fotó alatt arra kéri a szülőket, oltassák be gyermeküket, hogy másokkal mindez ne fordulhasson elő.

“A fiam, aki sajnos túl fiatal, hogy védőoltást kaphasson, bárányhimlős lett” – kezdi Facebook-posztját a queenslandi anyuka, majd hozzáteszi, a 11 hónapos Elijahnál a betegség hatására egy másodlagos gyulladás is jelentkezett, ami csúnya hólyagokat és sebeket idézett elő a bőrén. 

“Senkinek nem kívánom azt, amin most keresztül kell mennie a családomnak” – írja Kayley Burke, majd hozzáteszi, nemcsak kisfia, hanem ő maga is elkapta a betegséget. 

Bárányhimlős lett 11 hónapos kisfia – ijesztő képet tett róla közzé

“A felnőtt bárányhimlő borzalmas. Inkább bevállalnék még egy szülést érzéstelenítés nélkül, mint hogy tovább viseljem ezt a fájdalmat” – vallja be Kayley, aki most minden létező idejét Elijah mellett tölti a queenslandi Ipswitch Kórházban. “Azután kellett őt kórházba vinnünk, hogy egyszerűen nem volt hajlandó inni. Kiderült, hogy a torkában is megjelentek a sebek, amik olyan fájdalmat okoztak neki, hogy képtelen volt nyelni.”

Bárányhimlős lett 11 hónapos kisfia – ijesztő képet tett róla közzé

Kayley a napokban fotót tett közzé beteg kisfiáról. Azt mondja, azért, hogy felhívja a többi szülő figyelmét a védőoltás fontosságára.

 Olvass még többet a bárányhimlőről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top