nlc.hu
Egészség
Gyermeket vár Turia Pitt, aki hat éve kis híján meghalt egy bozóttűzben

Gyermeket vár Turia Pitt, aki hat éve kis híján meghalt egy bozóttűzben

Az ausztrál nő épp ultramaratont futott, mikor a fellobbanó bozóttűz foglyul ejtette. A teste 65 százalékán harmadfokú égései lettek, sokáig az életéért küzdött.

“Nem tudom elmondani, milyen hálás vagyok azért, hogy itt lehetek. Hogy egyáltalán élek” – mondta a 60 Minutes című műsorban Turia Pitt, majd hozzátette, belegondolnia is nehéz, hogy hat éve még az sem volt biztos, hogy egyáltalán életben marad. A fiatal nő élete egy ultramaraton során változott meg örökre, mikor körülötte váratlanul gyorsan terjedő bozóttűz lobbant fel, és ő a lángok csapdájába esett.

Turia testének 65 százaléka égett meg súlyosan. Azóta több tucat műtéten esett át, és teljesen újra kellett kezdenie az életét. A gyógyulásért vívott ádáz küzdelemben végig mellette állt családja és vőlegénye, aki mindenben támogatta őt. “Annyira türelmes és kedves volt velem az elejétől kezdve, hihetetlenül szerencsés vagyok, hogy egymásra találtunk” – mondta Turia, aki a riporternek elárulta azt is, 15 hetes várandós.

El se tudom mondani, mennyire boldogok vagyunk. Mikor először láttuk a kicsit az ultrahangon, mindketten elsírtuk magunkat”vallotta be a kismama, aki az orvosok szerint komplikációmentes várandósságra készülhet. “Ami velem történt, szerencsére nem érintette a belső szerveimet, így az orvosom megnyugtatott, hogy csodás terhességem lesz.

Olvass még többet Turiáról az NLCafé oldalán: 

Kerülhet-e összeégett arcú nő a címlapra?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top