Egészség

A padlón vonszolva cipelték ki az őrök az ájult utast a metróból – frissítve

A Deák térnél léptek akcióba az őrök.

Kedden, a Deák téri metróállomáson álló metrókocsiban készült az a felvétel, amelyen látható, ahogy a BKK biztonsági emberei kivonszolnak egy magatehetetlen utast a szerelvényből. A hármas metró utasa rosszul lehetett, mert láthatólag elvesztette az eszméletét – írta a 444-nek a videó készítője.

A beküldő nem tudta, mi baja a férfinak, csak a módszert látta, amellyel az őrök eltávolították a metróból. Az „eltávolít” szót a BKK használta közleményében: „Ma délután, 14.55-kor a Deák téri M3-as metróban a biztonsági őrök egy magatehetetlen férfit távolítottak el a Nagyvárad tér felé közlekedő, E5-ös metróvonat 6046-os kocsijából. Később a férfit a metróügyeleteshez kísérték, mentőt hívtak hozzá, akik el is vitték.

A hármas metrón történt az eset

Az eltávolítás után a férfi szemtanúk szerint már fel tudott ülni a peronon.

Alább a BKV Zrt. Sajtószobájának szerkesztőségünkhöz eljuttatott e-mailje:

“Médiájukban megjelent cikkre reagálva közöljük, hogy a kedden, 14.55-kor, a Deák téri M3-as metróban, az E5-ös metróvonat 6046-os kocsijából eltávolított utas, – ahogy arról a vele utazó ismerőse tájékoztatta a biztonsági személyzetet –, alkoholmámor miatt volt magatehetetlen. Erről a helyszínen lévő kollégák is meggyőződtek.
 
Hangsúlyozzuk, hogy a férfit – amint erre képes volt – a metróügyeleteshez kísérték, mentőt hívtak hozzá, ami el is vitte.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top