Egészség

A kíméletlen táncgyakorlattól lebénult egy hatéves kislány

Túl erősen nyújtották, mindkét lábára lebénult.

Túl erősen nyújtották a lábát annak a hatéves kislánynak egy kínai tánciskolában, akinek mindkét lába lebénult. A Henan tartományban, Pingdingsan városában található tánciskolában történt esetet biztonsági kamera is rögzítette.

A felvételen az látszik, ahogy az egyik oktató a lány bal lábát az oldalán fekvő gyerek feje fölé nyomja. A kegyetlennek tűnő gyakorlat után a Tongtong nevű lány bicegve elsétál, majd leül. Később viszont képtelen felállni, és amikor az oktatók felemelik, nem tartja meg a lába.

A kép illusztráció (Fotó: Jonne Roriz / AGENCIA ESTADO / AE)

Orvosai megállapították, hogy a kislány gerincsérülést szenvedett a nyújtástól. Anyja elmondása szerint az orvosok 30 százalékos esélyt adtak arra, hogy fel fog épülni. A Li nevű nő szerint lánya imádott táncolni, és két éve jár tánciskolába.

A tánciskola eleinte kifizette Tongtong kezeléseit, egy ideje azonban már nem állják a számlát, és a szülők megkereséseire sem válaszolnak. Közölték, hogy szerintük a lánynak biztosan volt valamilyen meglévő egészségügyi problémája, máskülönben nem sérülhetett volna meg így, és ezért nem érzik felelősnek magukat a történtekért.

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top