Egészség

Rágod a körmödet? Ő halálos fertőzést kapott tőle

Miután majdnem belehalt, egy skót nő barátja elrettentő példáján keresztül mindenkit arra figyelmeztet, hogy most azonnal hagyja abba a körömrágást!

Karen Peat nyilvánosan osztott meg néhány képet egy barátja ujjairól, (akinek érthető módon nem árulta el a nevét), amelyeken ijesztően hatalmas, sárgás duzzanatok éktelenkednek. A férfi azok után került az egyik glasgow-i kórházba, miután addig rágta a körmeit, míg nem kapott ettől egy fertőzést. Ekkor már olyan súlyos volt a helyzet, hogy sürgősségi beavatkozásra volt szükség, mert a fertőzés már kezdett az egész karján elterjedni. Az orvosok szerint, ha nem lépnek időben, a fertőzés akár az életébe is kerülhetett volna. 

Karen egyértelműen a kijózanítás céljával osztotta meg a képeket, hogy mindenki kétszer gondolja meg, miután ismét körömrágásba kezd.

A nő hozzátette, miután a sürgősségi műtét megtörtént, és barátja antibiotikumot is kapott, valószínűleg így is lesz egy körme, ami már soha többé nem nő vissza – írja az Unilad, ami további rettenetes képeket vonultat fel a körömrágó beteg ujjáról, mi most csak egyet mutatunk meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top