nlc.hu
Egészség

Mikulást oltottak Pfizerrel

Szarvas oltott Mikulást Orosházán, minden a legnagyobb rendben

Négy képben 2021.

Ötszereplős, vígjátéki elemeket sem nélkülöző dráma bontakozott ki egy orosházi oltóponton az MTI fotói alapján. Nem is szaporítanánk a szót, inkább mutatjuk a képeket és az eredeti képaláírásokat, amelyben örkényi fordulatok vegyülnek az egzisztencialista színművek hagyományaival, és persze benne van az elmúlt másfél év minden öröme, szomorúsága, abszurditása.

Mikulás, oltás, vakcina

Kardosné Huszár Ildikó asszisztens beolt egy nőt a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjával az orosházi László Elek kórház oltópontján 2021. december 6-án. A november 22-én kezdődött oltási akcióban regisztráció és előzetes időpontfoglalás nélkül várják az oltakozni szándékozókat naponta 7 és 19 óra között az ország 101 kórházában, valamint a szakrendelőkben is (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Mikulás, oltás, vakcina

Kardosné Huszár Ildikó asszisztens beolt egy férfit a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjával (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Mikulás, oltás, vakcina

Kardosné Huszár Ildikó asszisztens beolt egy Mikulásnak öltözött férfit a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztető adagjával (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Mikulás, oltás, vakcina

Muhi Zsuzsanna orvos igazolást ad át egy Mikulásnak öltözött férfinak, akit beoltottak a német-amerikai fejlesztésű Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcinával harmadik, emlékeztető adagjával az orosházi László Elek kórház oltópontján 2021. december 6-án (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top