nlc.hu
Egészség

Az elgázolt Berkes Béla állapota

Az intenzíven az M0-son elgázolt exköztévés – kiderült, hogyan kerülhetett az autóútra

Ellene emeltek vádat bordélyházak üzemeltetése miatt.

Nemrég elgázolta egy autó az M0-son, egy héttel később pedig vádat emelt ellene az ügyészség. Berkes Béla, a köztévé Kékfény című műsorának egykori bűnügyi riportere volt az, aki az út belső sávjában gyalogolt, amikor elgázolták. Ő az, aki ellen azért emeltek vádat, mert lakásokat adott ki prostituáltaknak. Az RTL Híradó információi szerint súlyos mellkasi sérülésekkel került kórházba. Jelenleg is ott ápolják. A baleset miatti sérülései ugyan szépen gyógyulnak, de időközben tüdőgyulladást kapott, így továbbra is az intenzív osztályon kezelik.

Berkes Béla,

Berkes Béla volt az elütött tévés – Forrás: RTL / Házon kívül – videó

Családjától azt is megtudta az RTL Híradó, hogyan kerülhetett az autóútra a férfi: Berkes motorjából kifogyott a benzin, ezért gyalogolt az autóúton. 

A Kékfény volt riporterét idén januárban fogták el, egy ideig letartóztatásban volt, de később házi őrizetbe került. A vele készült interjúban nem tagadta, hogy a riporteri munka mellett prostituáltaknak adott ki lakásokat. Az ügyészség szerint ezzel összesen 37 millió forintot kereshetett. Pár év alatt összesen 16 lakásban több mint 300 prostituált fordult meg nála. Nem tagadta, a riporteri munkája mellett a szobáztatást is nagyon szerette. Az ötlet pedig onnan jött, hogy egy volt barátnőjétől megtudta, óriási igény van a bújós randilakásokra, amiket csak pár órára vesznek ki. Akkor arról is beszélt, hogy tiszta a lelkiismerete, csupán azért szégyelli csak magát, mert 16 évig, és még elfogásakor is az MTV bűnügyi magazinjának a munkatársa volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top