nlc.hu
Egészség

Agyrázkódással ült volánhoz Molnár Áron

Agyrázkódással vezetett autót Molnár Áron: „Nem tudtam, hogy merre járok”

Stresszes és félelmetes volt a színész számára a Sztárboxra való felkészülés.

A Sztárbox-győztes Molnár Áron élete egyik legkeményebb időszakán van túl. Elmondása szerint kőkemény volt a 8 hónapig tartó intenzív felkészülés, a bokszedzésein ő is kapott rendesen. Volt, hogy egy gyomorütés után alig tudott levegőt venni, egyszer pedig agyrázkódást szenvedett az edzésen, de ezt csak a volán mögött vette észre. Minderről a Probléma Hajóssal és Márkóval című YouTube-műsorban beszélt – írja a story.hu.

Molnár Áron,

Molnár Áron a ringben – Fotó: Sajtóklub

A felkészülés az nagyon brutális volt! Én a KSI-ben edzettem Törtei Ferivel meg Treuer Gáborral, akik az utánpótlást edzik. Olyan srácokról beszélünk, akik 16 évesek, és már száz meccs van mögöttük. (…) Ha négy menet alatt kétszer hozzáértem, boldog voltam, viszont ő negyvenkétszer vágott arcba” – mesélte a színész, aktivista.

Elárulta, az egyik ilyen edzés alatt még agyrázkódása is lett: “Beültem az autóba, (…) majd 15 perc után jöttem rá, hogy azt sem tudom, hol vagyok. Nem tudtam, hogy merre járok, rossz felé mentem, tehát agyrázkódásom volt“.

Molnár Áron amúgy a férfi középsúly kategóriának lett az első helyezettje. A színész, aktivista valamennyi meccsén kiütéssel győzött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top