nlc.hu
Egészség

Meg akarta tréfálni a barátnőjét, aki ijedtében kiütötte

Meg akarta tréfálni a barátnőjét, aki ijedtében kiütötte

Mentőt kellett hívni a férfihoz, aki nem számított rá, hogy barátnője így reagál majd az ugratásra.

Egy férfi meg akarta tréfálni a barátnőjét néhány nappal ezelőtt, de az ugratás rosszul sült el, és mentőt kellett hívni a 25 év körüli fiatalemberhez.

Mint az Országos Mentőszolgálat írja Facebook-posztjában, a férfi ugyanis több interneten keringő videóból ötletet merítve egy maszkban bujkálva szerette volna megijeszteni partnerét.  Be is állította telefonját, elindította a felvételt és az ajtó mögött várt, hogy meglepje barátnőjét munka után.

„Miután a nő hazaért, előugrott a rejtekhelyről, arra azonban nem számított, hogy kedvese ijedtében ököllel úgy megüti, hogy néhány másodpercre még az eszméletét is elvesztette” – áll a bejegyzésben.

Az Országos Mentőszolgálat megkülönböztető jelzést használó mentőautója halad a fővárosi Margit körúton

Az Országos Mentőszolgálat megkülönböztető jelzést használó mentőautója halad a fővárosi Margit körúton. (Fotó: MTVA/Róka László)

A barátnő azonnal értesítette a mentőket, akik perceken belül helyszínre is értek és ellátták a férfi fej- és a nő könnyebb kézsérüléseit. Kórházba menet a pár nem győzött bocsánatot kérni egymástól, de a nő tréfásan megjegyezte, hogy azért szívesen visszanézné a videót. 

Korábban már mi is írtunk róla, hogy milyen veszélyesek lehetnek az internetes kihívások, trendek. Mostanában főleg a TikTokon találkozni ezekkel, ami azért különösen problémás, mert a felhasználók közel hetven százalékát 13-24 évesek teszik ki, a 13-17 évesek pedig az összes felhasználó közel egyharmadát, vagyis fiatal és befolyásolható gyerekek milliói látják nap mint nap ezeket a veszélyes kihívásokat, és nem feltétlenül mérik fel, hogy ezeknek milyen következményei lehetnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top