nlc.hu
Egészség

A férfi direkt mindig mozgáskorlátozott helyre parkol

Szerinte a buszsáv a gazdag emberek VIP sávja és mindig mozgáskorlátozott helyeken parkol

Egy magát gazdagnak valló férfi a TikTokon magyarázta el, miért parkol mindig jogtalanul a mozgássérülteknek kialakított parkolóhelyekre. A felháborodás óriási volt, bár nyilván pont ez volt a célja.
Mozgáskorlátozott parkoló

A 28 éves Luke Desmaris egy 130 000 angol fontba (nagyjából 60 millió forintba) kerülő Mercedes G Wagon büszke tulajdonosa. Az a fajta fickó, aki kimondottan szeret villogni azzal, amije van, sőt nemcsak villogni, hanem provokálni is akar vele. Jelentjük: sikeresen.

A brit Mirror szúrta ki, hogy a férfi nemrég a TikTok csatornáján számolt be arról, miért áll mindig a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyekre a parkolókban.

Nagyon gyorsan fickó vagyok, és azért kell közel megállnom a boltokhoz, hogy ezzel is időt takarítsak meg

– hangzott a magyarázat, amihez hozzátette, hogy szerinte mialatt bent van, nem fog hirtelen megjelenni száz mozgáskorlátozott, akinek pont arra a helyre lenne szüksége.

@mrlukedes

Rich man using disabled bay

♬ original sound - Luke Des

A kommentelők felhívták rá a figyelmét, hogy neki egészséges emberként nem okoz gondot kicsit többet gyalogolni, míg egy mozgássérültnek igen. A videó provokáció mivoltát sejteti, hogy láthatóan közeli, sőt közelebbi nem mozgássérült parkolókból is jó néhány hely állt rendelkezésre egy gyakorlatilag üres Sainsbury’s parkolóban.

Luke Desmaris egy másik videójával is kiakasztotta a TikTok népét.

@mrlukedes

Broke people see a bus lane but I see a G wagon lane

♬ AirplaneMode - BONES

Ebben épp egy üres buszsávban halad az úton, miközben megjegyzi, hogy

A szegény emberek számára ez egy buszsáv. A gazdagoknak ez egy VIP sáv a forgalom elkerülésére. Nekünk nem okoz gondot kifizetni a büntetést.

Csodás fickónak tűnik. Provokációból jeles.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top