Életmód

A méregtelenítésrõl

A korszerû diéta elengedhetetlen része a méregtelenítés, aminek lényege az, hogy fokozott ütemben szabadítsuk meg a szervezetet a felgyülemlett salakanyagoktól és mérgektõl.




Célja továbbá hogy könnyítsük az emésztő és kiválasztó rendszerre nehezedő terhet, ami a melléktermékek kiválasztásával és kiürítésével jár. Salakanyagok és mérgek időről időre felgyűlnek szervezetünkben.


A 4.3.2.1 SLIM & FIT fogyasztó és méregtelenítő ital és a 4.3.2.1 Day & Night kapszula ennek a problémának a megoldásában is segít.


Mik is ezek a szervezetünkben található toxinok?

A tudományos meghatározás szerint a toxin természetes eredetű méreg, ami strukturális károkat okoz, vagy megzavarja a szervezet normális működését. Több szakértő szerint is amit túlzott mértékben fogyasztunk, toxikus lehet. A méregtelenítés elvét követők szerint toxinnak minősülnek azok az élelmiszerek és szennyanyagok, amelyek nehezen emészthetők és üríthetők, ezért felborítják a szervezet metabolikus egyensúlyát.
Ezeknek a szervezetben lévő toxinoknak, „mérgeknek” az eltávolításában segít a 4.3.2.1 SLIM & FIT, melyben a gyógynövényeknek van kifejezett méregtelenítő hatása.







 Toxinok a hétköznapi életből:

•  emésztési köztes és végtermékek (húgysav)
•  egészségtelen étkezésre és életmódra visszavezethető méreganyagok felhalmozódása a szervezetben (alkohol, mozgásszegény életmód, stressz, dohányzás stb.)
•  technológiai szennyeződések, tartósítószerek, emulgensek, íz javítók
•  húsfélékben lévő antibiotikum maradványok 
•  vírusok toxinjai, baktériumok toxinjai
•  gyógyszerek lebomlásából keletkező toxinok
•  permetszer, műtrágya maradványok 
•  nehézfémek (gépkocsik kipufogógázaiból)


 



Tipp a méregtelenítésre: Tarthatunk 1-2 hetes méregtelenítési ciklusokat, amelynek alapszabálya a sok folyadékfogyasztás. folyadékbevitel mellett hasznos méregtelenítő társunk lehet a 4.3.2.1 SLIM & FIT ital vagy a 4.3.2.1 Day & Night kapszula. A 4.3.2.1-ben található gyógynövények meggyorsítják a méregtelenítő folyamatokat és “éhségelnyomó” hatásuk miatt megkönnyítik a “böjtölést”


 


 


 



 







Még több információért látogass el honlapunkra! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top