nlc.hu
Életmód
Nem mindegy

Nem mindegy

Nem mindegy, hogy mit és mennyit iszunk. A csatornákon átfolyó csapvíz helyett válasszunk inkább ásványvizet! Az ásványvíz kiváló szomjoltó, s emellett számos, fontos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, ami nélkülözhetetlen.




Tisztasága miatt, és mert természetes, az ásványvíz a legalkalmasabb a szervezetünk vízigényének kielégítésére. Testünk közel kétharmadát alkotja víz.

Az AVE ásványvíz tökéletesen kielégíti napi ásványanyag igényünket, azzal, hogy fontos ásványi anyagokat juttat a szervezetünkbe nap, mint nap. Emellett kellemes íze könnyen fogyaszthatóvá teszi, három változata: szénsavas, szénsavmentes és ízesített változata pedig tökéletesen kielégíti a fogyasztók igényeit!


Miért nem jó a csapvíz?

A városok urbanizációja, a falvak fejlődése, az egyre komolyabb infrastruktúra, bár nagyon hasznos, rengeteg hátulütője is van. Elsősorban a környezetünkre gyakorol rossz hatást. Nemcsak a levegőnk lett sokkal szennyezettebb, de a vizeink minősége is tarthatatlan. A folyóink tele vannak a gyárak szennyezett melléktermékeivel, amelyek az ivóvizeinket is tönkre teszik. A nagy folyóink, már lassan fürdésre is alkalmatlanok, nemhogy emberi fogyasztásra. Ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük, érdemes végiggondolni, hogy mi minden kerül a csapvízbe és általa a szervezetünkbe?

Ha ezzel tisztában vagyunk, akkor biztosan nem dugjuk a poharunkat a csap alá, hanem megbontunk egy üveg AVE ásványvizet, és élvezzük finom ízét és jótékony hatását.















Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top