nlc.hu
Életmód
Ciki helyzet – Megúszható?

Ciki helyzet – Megúszható?

Mindenkinek az életében vannak cikis, meleg helyzetek. Ilyenkor az egyetlen célunk, hogy ússzuk meg szárazon – ha lehet. Nem mindig lehet, de a jó humor hidd el, ilyenkor elengedhetetlen.




Ritkán járunk szórakozni a kedvesemmel, mert sem az életvitelünk, sem az időbeosztásunk nem teszi lehetővé, hogy hetente bulizzunk. Amikor végre elmegyünk valahová, akkor mindketten igyekszünk jól érezni magunkat, és ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy folyamatosan együtt lennénk az este folyamán.

Néhány hete is így történt, amikor egy kedves barátunk születésnapi partira invitált bennünket. Remekül éreztük magunkat. Én igyekeztem sokat táncolni, hiszen számomra az az igazi szórakozás, a párom pedig a haverokkal múlatta az időt. A szemem sarkából láttam amint nagyokat nevetnek, miközben egyre több üres söröskorsó lett az asztalukon. Én még néhány számot végigtáncoltam, mielőtt a magassarkú cipőmben a lábam felmondta a szolgálatot. Gondoltam, itt az ideje megpihenni, és a kedvesem asztala felé vettem az irányt. Már messziről felismertem az élénk narancsos-piros csíkos ingét, amit előző nap vettem neki egy nagyon különleges boltban. Gondoltam lehengerlem a barátait, hogy neki mennyire klassz barátnője van, és a maradék erőmet összeszedve a lehető legcsábosabban vonultam az asztalig. Ott aztán a háttal ülő kedvesem ölébe ejtettem magam és csukott szemmel, ahogy illik, hosszan szájon csókoltam. Persze volt valami furcsa ebben a csókban, nem tagadom, de azt hittem azért, mert megleptem. Miután picit hátrébb húzódtam immár nyitott szemmel, én lepődtem meg. A pasi, aki a karjaiban tartott nem is az én párom volt. Abban a pillanatban éreztem, hogy elönt a forróság, és megszólalni sem tudtam.

A helyzetet a szomszéd asztalnál ülő kedvesem mentette meg, aki mosolyogva odalépett és csak annyit mondott: – Hát tényleg a ruha teszi az embert!…

Mint utóbb kiderült a srácon ugyanolyan ing volt, mint a páromon és én a félhomályban csak az inget figyeltem. A hasonló hajszín, testalkat csak még inkább megtévesztett. Szerencsére nem lett belőle semmi gond. Mindhárman jót nevettünk, a fiúk pedig megbeszélték, hogy ezentúl nem egy ingboltba járnak majd vásárolni. Én pedig örültem, hogy a Rexonám megmentett még egy ilyen meleg helyzetben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top