Életmód

5 apró tipp a ránctalan bőrért

A bőr szépsége nem mindig a méregdrága kozmetikumokon múlik: apróságokkal is nagy sikert érhetsz el a ráncok elleni küzdelemben!

Víz, víz, víz: testünk sejtjei 70 százalékban vízből állnak, az öregedéssel viszont a bőrünk egyre több vizet veszít. A külső hidratálás csak akkor ér valamit, ha belsőleg is pótolod a vizet: legalább napi két liter ásványvízzel vagy gyógyteával.

Próbáld ki az avokádót: ez a gyümölcs olyan zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelytől a bőröd sima és hidratált lesz.

Segít a hideg! A hideg zuhany vagy arcmosás élénkíti a bőr vérkeringését, amelytől az arc és a test egyaránt sugárzóan szép lesz.

A szépség jó sport! A rendszeres mozgás nemcsak a vonalaidat óvja, hanem a bőrödet is formába hozza. Érdemes minden héten rászánni néhány órát!

Légy elégedett magaddal! Fogadd el magad, és hidd el: úgy vagy szép és egyedi, ahogy vagy. Ha nem hasonlítod magad folyton az agyonretusált modellekhez, és jól érzed magad a bőrödben, az a kisugárzásodon is meglátszik!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top