Életmód

Feloldódik a hüvelyben az óvszer

A jövőben a női óvszer lesz a trend, amivel szinte semmi dolguk nem lesz a felhasználóknak.

Sokan megjósolták már, hogy a távoli jövőben minden átalakul, a csúcstechnika minden életterületünket lefedi majd – ez alól pedig a hálószoba sem lesz kivétel. Nem elég, hogy robotokkal (is) fogunk szerelmeskedni, de az óvszer sem jelent nyűgöt majd. A Washington Egyetem kutatói ugyanis bejelentették, hogy a jövőben női óvszereket használunk majd, melyek speciális – nanotechnológiás – alapanyagokból készülnek, írja az io9.com.

Feloldódik a hüvelyben az óvszer

A különleges eljárással „szőtt” óvszerek alapanyaga egészen finom, de mégis ellenálló lesz. A hímivarsejtek (ahogy az a képen látható) nem tudnak átjutni a szöveten, egész egyszerűen fennakadnak, eltévednek. A gumi különlegessége mégis az, hogy az óvszert nem kell eltávolítani, az egész egyszerűen felszívódik. Egy további különlegesség, hogy különféle gyógyszerekkel is át lehet majd itatni (többek között pl. HIV vírus ellen), s ezek lehetővé teszik a nemi területek gyorsabb gyógyítását, illetve akadályozzák a nemi betegségek átadását. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top