Életmód

Túl szép, ezért inkább nem dolgozik

Romba dönti az életét az, hogy annyira szép. Egy brit nő arról panaszkodik, azért nincs munkája, mert olyan tökéletes, hogy a kolléganői sehol sem viselik el.

Gyönyörű fekete haj, macskaszemek és csinos alak – elsőre nem hangzik rosszul, Laura Fernee mégis azt állítja, ezek az adottságai keserítik meg az életét. Az eredetileg kutatóként dolgozó nő azt mondja, hogy a helyes arca és a szuper alakja miatt tapadtak rá a férfi kollégák, holott ő nem biztatta erre őket.

Szerinte túl szép
Szerinte túl szép

A kolléganői pedig ezt nem nézték jó szemmel, ezért gyakorlatilag megkeserítette a munkáját a féltékenység. A két éve munkanélküli kutató azt mondja, hiába dolgozott keményen, senki nem figyelt a tehetségére, csupán a formás feneke vonzotta a férfi kollégáit, és a főnökeit is.

Felmondott, mert belátta, hogy amíg ilyen gyönyörű, addig nincs esélye a tudása alapján érvényesülni. Most komolyan! Szinte meg is sajnálnánk, de mióta Laura munkanélküli lett – két éve – a szülei támogatják anyagilag. Vagyis mindent fizetnek neki a lakásától a designerruhákon át a fitneszbérletig. Végül is miért is keresne másik munkát? Igaz, most épp azon gondolkodik, hogy ír egy könyvet, amiben leírja szörnyű tapasztalatait, hogy segítsen sorstársain. Szomorú történet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top