Életmód

Megared, a szívünk egészségéért

Tudtad, hogy a Magyarországon a szívbetegségek száma az egyik legmagasabb Európában? Kíváncsi vagy, milyen életmód-változtatások segíthetnek az egészségi állapot javításában? A kockázatokat csökkenthetjük egészen egyszerű eszközökkel. Elég lenne odafigyelnünk magunkra és a testünkre, arra, hogy mit eszünk, arra, hogy rendszeresen sportoljunk. Majdnem ilyen egyszerű.

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!Hiába az emberi szervezet legerősebb izma a szívizom, mely hozzávetőleg 5 liter vért pumpál a véráramon keresztül percenként, ahhoz, hogy a rendszer optimális kapacitáson működhessen, az ereinknek jó állapotban kell lenniük. A nem megfelelő életmód, a dohányzás, a zsíros étrend, illetve a magas vérnyomás következtében az artériák könnyen sérülhetnek.

Az értékes omega–3-zsírsavak olyan esszenciális savak, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszanak az élettani folyamatokban és a sejtek felépítésében. Erősítik az érfalakat, továbbá gyulladáscsökkentő hatásuk van, és nekik köszönhetően sejtjeink sokkal rugalmasabbak lesznek.

A táplálkozás segítségével megoldható ezeknek a zsírsavaknak a szervezetbe juttatása, hiszen azokat számos elérhető és megvásárolható táplálék tartalmazza, pl. a repce- és dióolaj, illetve a magas zsírtartalmú hidegtengeri halak. A kulcskérdés az, hogy ezekből mennyit és hányszor fogyasztunk. A dietetikusok heti kétszeri hidegtengeri hal fogyasztását ajánlják. Persze az is nyilvánvaló, hogy rohanó világunkban ez nem mindig könnyen megoldható, sem az egészséges táplálkozás, sem a rendszeres mozgás. Amennyiben a táplálkozással nem tudunk megfelelő mennyiségű zsírsavat a szervezetbe juttatni, kiváló megoldás lehet a táplálékkiegészítők fogyasztása. Elsősorban a krillolaj biztosít igen értékes omega–3-bevitelt.

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!

A krillolaj könnyen emészthető formában tartalmazza az omega–3-zsírsavakat, így az nagyon hasznos az emberi szervezet számára. A kis piros MegaRed® kapszulák 100%-ban krillolajat tartalmaznak, ami hozzájárul az omega–3-szükséglet fedezéséhez, amit szervezetünk magától nem képes biztosítani. A krillolajban lévő omega–3-zsírsavak főként foszfolipidhez kötötten találhatók meg, mely foszfolipidek egyben a sejtmembránok vázának alkotóelemei is. Emiatt a krillolajban lévő omega–3-zsírsavak eloszlanak a gyomortartalomban, nem maradnak annak felszínén, ezáltal könnyen emészthetők és gyorsan felszívódnak. A krillolajban lévő omega–3-zsírsavak, úgymint EPA és DHA, hozzájárulnak a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg DHA és EPA fogyasztásával érhető el).

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!


Szedésükkel a szükséges egyensúlyt teremthetjük meg.

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top