Életmód

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!

A szív- és érrendszeri megbetegedések száma igen magas Magyarországon. Pedig néhány egyszerű jó tanács betartásával igen könnyen hozzájárulhatna mindenki, hogy kedvezőbb képet kapjunk.
Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!

Ahhoz, hogy a szívünk nyugodtan végezhesse embertelenül nehéz dolgát, miszerint percenként kell megközelítőleg 5 liter vért pumpálni a véráramon keresztül, ahhoz az ereinknek jó állapotban kell lenniük. A nem megfelelő életmód, a dohányzás, a zsíros étrend, illetve a magas vérnyomás következtében az artériák sajnos könnyen sérülhetnek. Az értékes omega–3-zsírsavak olyan esszenciális savak, amik kulcsfontosságú szerepet játszanak többek között a sejtek felépítésében. Erősítik az érfalakat, továbbá gyulladáscsökkentő hatásuk van, és nekik köszönhetően sejtjeink sokkal rugalmasabbak lesznek. Amennyiben nem tudjuk a táplálkozással a javasolt mennyiséget magunkhoz venni, az omega–3-zsírsavakból érdemes más források után néznünk.

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!

Hasznos megoldás lehet a táplálékkiegészítők fogyasztása, de alaposan meg kell néznünk, milyen összetevőkkel bír a kiszemelt kiegészítő. Elsősorban a krillolaj biztosít igen értékes omega–3-bevitelt. A krillek nagyon tiszta, apró méretű garnélarákok, amelyekben táplálkozásuk következtében felhalmozódik az omega–3-zsírsav. Tömegüket 100-500 millió tonnára becsülik a Déli-óceánban, ez nagyjából a Földön élő összes ember tömegének felel meg. Ezek a kis rákocskák hatalmas rajokban élnek, és mivel a tápláléklánc legalján álló fitoplanktonokkal, valamint nála kisebb állatokkal táplálkozik, ezáltal elenyésző a nehézfém- és egyéb szennyeződések eshetősége. Ezekben a kis állatokban értékes tápanyag koncentrálódik, ami nemcsak hogy természetes forrása az omega–3-zsírsavaknak, de olyan formában van bennük jelen, aminek révén különösen gyorsan fel tudnak szívódni az emberi testben. A Déli-sark tiszta vizeiben élő rákok olajából készülő termékek nagyobb mennyiségben és ideális összetételben halmozzák fel a szervezetünk számára nélkülözhetetlen zsírsavakat.

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!

A kis piros MegaRed® kapszulák 100%-ban krillolajat tartalmaznak. A krillolajban lévő omega–3-zsírsavak főként foszfolipidhez kötötten találhatók meg, mely foszfolipidek egyben a sejtmembránok vázának alkotóelemei is.

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!Ezen tulajdonságuk következtében a krillolajban lévő omega–3-zsírsavak eloszlanak a gyomortartalomban, nem maradnak annak felszínén, ezáltal könnyen emészthetők és gyorsan felszívódnak szervezetünkben. A krillolajban lévő omega–3-zsírsavak, úgymint EPA és DHA, hozzájárulnak a szív egészséges működéséhez (a kedvező hatás 250 mg DHA és EPA fogyasztásával érhető el). Szedésükkel a szükséges egyensúlyt teremthetjük meg.

Megared, hogy szívünk képes legyen követni életünk ritmusát!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top