Életmód

Gyónófal: lefeküdtem a legjobb barátom pasijával

Angliában állították ki azt a digitális gyónófalat, ahol bárki szabadon meggyónhatja legnagyobb titkait, félelmeit – persze névtelenül.

Az angliai Brighton Stationnál egy óriás kivetítőn mutatták be a The Waiting Wall nevű digitális gyónófal megannyi üzenetét, ahol ismeretlenek vallomásait lehetett olvasgatni. A gyónófal a virtuális térben persze folytatódik, aki rákattint az oldalra, láthatja az üzeneteket, és maga is írhat. A vallomások többsége szerelemről, depresszióról, gyászról, halálról, megbánásról és szégyenről szól, némelyik annyira szomorú, hogy az ember elsírja magát. 

Az üzenőfal ötletgazdája Alan Donohoe és Steven Parker, a jeruzsálemi siratófal ihlette meg őket, a táblával annak modern változatát akarták megalkotni. A fal a Brightoni Digitális Fesztiválra készült.

Gyónófal:

“Beleragadtam a motiváció hiánya okozta fásultság és a középszerűségtől való félelem állapotába”

Gyónófal:

“Vajon sikerül majd valaha is összepakolni az életem?”

Gyónófal:

“Lefeküdtem a legjobb barátom pasijával”

Gyónófal:

“Van munkám, tető a fejem fölött, pénzem a bankban, egy hosszú távú kapcsolatom, miért akarok mégis kilépni ebből az egészből?”

Még több üzenetet itt olvashatsz!

Titkok az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top