Életmód

Tűzoltók mentették ki a tűzijátéktól megrémült, két ház közé beszorult kutyát

Majdnem egy napig rostokolt a szűk résben a házfalak közé szorult kutya. Annyira kicsi helyre ragadt be, hogy az állatvédők is csak a tűzoltók segítségével tudták kimenteni.

A Taba névre hallgató kutya egy első emeleti ablakon keresztül szaladt világgá, miután halálra rémült a tűzijáték durranásaitól. Szerencsére az állatot egy napon belül megtalálták fél mérföldre az otthonától, de kimenekítése nem volt könnyű feladat.

A kutya ugyanis ijedtében két ház fala közé bújt be, ám az alig 15 centis résből már nem tudott kijönni, úgy beszorult. A lakás tulajdonosa figyelt fel arra, hogy furcsán viselkedik a macskája, így bukkant rá Tabára.

A szegény eb annyira beszorult, hogy a helyszínre érkezett állatvédők sem tudták kimenekíteni. A szűk nyílásban lélegezni is alig volt hely, Taba pedig nem egy kicsi kutya.

A tűzoltóktól kértek segítséget, és hogy nehogy beljebb fúrja magát a résben, a nyakörvére egy kampót tettek, így tartották a helyén a kutyát. A tűzoltók végül kötelek segítségével hozták ki a rémült állatot, amely a mancsait ért kisebb sérüléseket leszámítva épségben megúszta a kalandot.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top