Életmód

Életet mentett Asha, a golden retriever, gazdái csak kinevették

Sok minden ragadhat egy golden retriever szőrébe. Ashának egy koala jutott.

Kerry McKinnon Ausztráliában él a kutyájával, Ashával. Lakóhelyükön néha 5 fokig is lecsökken a hőmérséklet, és nem minden állatnak van olyan meleg bundája, mint a golden retrievernek.

Képünk illusztráció

Így fordulhatott elő, hogy Asha hátán egyik reggel egy koalát talált a család. Kerry, a gazda az első percekben nem volt túl támogató kutyája hősiességét látva, hisz nevetésben tört ki, miközben Asha nem nagyon értette a helyzetet, bár esze ágában sem volt megszabadulni a rajta csimpaszkodó koalakölyöktől.

Kerry arra gyanakszik, hogy a bébikoala elvesztette édesanyját, és a hideg hajnalon Asha bundájában látta meg a túlélés lehetőségét. A gazda szerint a kis koala nem élte volna túl a hideget, ha nincs a kutyája.

A koalát végül állatorvoshoz vitték, majd egy ideiglenes befogadó vette magához, amíg vissza lehet engedni a vadonba. Kerry a News.com.au-nak megjegyezte, hogy nem volt könnyű szétválasztani a kis koalát és Ashát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top