Életmód

Olajat öntöttek a menyasszony fejére

Ráadásul a fiatal nő láthatóan nem is tiltakozott: egy bizarr esküvői fotósorozat kedvéért békésen tűrte, hogy tönkretegyék méregdrága ruháját.

Extrém esküvői fotókat osztott meg a Facebookon a That’s It, I’m Wedding Shaming nevű csoport egyik tagja – írja a The Sun. A képeken egy hófehér esküvői ruhába öltözött menyasszony látható, amint békésen tűri, hogy egy egész kanna motorolajat öntsenek a fejére.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

A kommentelők jó része kiakadt a szokatlan fotók láttán. „Alapvetően nem szeretem ezt az új »Trash The Dress« trendet, de ez tényleg valami egészen extrém” – írta egyikük.

A Trash The Dress (szabad fordításban: tedd tönkre a ruhád) divat 2001-ben kezdődött, amikor egy amerikai fotós, John Cooper elkezdett fotósorozatokat készíteni olyan menyasszonyokról, akik tönkrevágják a saját ruháikat. Coopert saját bevallása szerint a Sunset Beach című sorozat egyik epizódja inspirálta; képein a vörösbortól a sárig egy sor különféle eszközt bevetnek az arák, hogy rituálisan kivégezzék a jobb sorsra érdemes ruhákat, fátylakat, kiegészítőket.

A képeket itt nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top