Életmód

Irány a Mikulás hazája! Irány Lappföld! (x)

4 szuper program nem csak családoknak. Vannak, akik nem hisznek az Igazi Mikulásban. A Tensinél valószínűleg remekül szórakoznak rajtuk, hiszen ő él és virul, sőt, még a mobilszáma is megvan nekik, nem vicc!

A számot sajnos nem oszthatják meg veled, ám mi most adunk pár indokot, amiért ettől függetlenül sem fogsz tudni ellenállni, és mindennél jobban el akarsz majd utazni a Tensivel Lappföldre, a Mikulás valódi otthonába!

Lappföld ugyanis csupa csoda, ahol rengeteg mesével és legendával találkozhatsz.

Megismerkedhetsz a manókkal, akik segítik a Mikulás munkáját. Találkozhatsz a rénszarvasaival is, akik szívesen húznak téged pár kört a szánjukon. Ha pedig mindig az volt az álmod, hogy inkább kutyaszánozz, Lappföldön még azt is kipróbálhatod, cuki huskyk társaságában!

MANÓTÁNC AZ ERDŐBEN – CSOPORTOS UTAZÁS

2019. november 27–30. / 3 éj. Repülő, szállás tradicionális finn faházakban, félpanzió, magyar nyelvű idegenvezetés, városnézés Helsinkiben, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás. Idén ne maradj le! Foglald le az utolsó helyeket!

Részletek >> https://tensi.hu/nyaralas/csaladi-nyaralas/meses-mikulastura-lappfoldon/manotanc-az-erdoben-2019-november-27-30

Nem fogod elmulasztani, hogy Joulupukkit meglátogasd a munkahelyén, Mikulásfalván, ahonnan a Mikulás pecsétjével ellátott képeslapokat küldhetsz haza, ami óriási meglepetés lesz a szeretteidnek, hiszen valódi leveleket szinte már sehonnan nem kap senki, Lappföldről meg pláne!

Ha csatlakozol, úgy arra a titkos, erdei rénszarvas farmra is elvisznek, ahol csak a Tensis gyerekek kedvéért jelenik meg, hogy személyesen adhassa át nektek ajándékait. Itt készíthetsz vele fotót, amit majd megmutathatsz azoknak a barátaidnak, akik eddig esetleg kételkedtek a létezésében. Ez az a kép, ami biztos ki fog kerülni a Facebook- és Insta-oldalaidra is, és sanszos, hogy minden eddiginél több lájkot generál majd neked! Mi szóltunk.

ADVENTI CSILLAGOK – CSOPORTOS UTAZÁS

2019. december 1–4. / 3 éj. Repülő, szállás városi hotelben, reggeli, magyar nyelvű idegenvezetés, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás. Idén ne maradj le! Foglald le az utolsó helyeket!

Részletek >> https://tensi.hu/nyaralas/csaladi-nyaralas/meses-mikulastura-lappfoldon/adventi-csillagok-2019-december-1-4-vagy-4-nap-3-ej

Amikor pedig épp nem vele randizol, hómobilozhatsz a végtelen havas lankákon, és ha szerencséd van, gyönyörködhetsz a sarki fényben, ami élőben sokkal szebb, mint ahogy azt a filmekben láttad!

Ha már ilyen messzire eljöttél, megismerheted a helyi sámánt, aki kotájában, a tűz körül melegedve meséli el neked a lappok legendáját, és bizony életedben először még az Északi Sarkkört is átlépheted!

A Tensis gyerekek jókedvéről magyar nyelvű animátorok gondoskodnak, akik esténként játékos foglalkozásokat szerveznek az egész családnak. Ha beiratkoztok a világ legrövidebb és legviccesebb iskolájába, a Tensi Manóiskolába, az utazás végére igazi manókká váltok, amit egy névre szóló bizonyítvány tesz hitelessé.

Lesz manópékség, barkácsműhely, kiderül, hogy készül az iglu mécses kockacukorból, és hogy a kis manómeteorológusok miként varázsolnak havat. Így biztos lehetsz abban, hogy egyetlen unatkozni való perced sem lesz majd!

LESD MEG A MIKULÁST! – CSOPORTOS UTAZÁS

2019. december 4–7. / 3 éj. Repülő, szállás városi hotelben, reggeli, magyar nyelvű idegenvezetés, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás. Idén ne maradj le! Foglald le az utolsó helyeket!

Részletek >> https://tensi.hu/nyaralas/csaladi-nyaralas/meses-mikulastura-lappfoldon/lesd-meg-a-mikulast-2019-december-4-7

Ha a mesék ropogós hóval borított földjén vagy, válogathatsz különleges vagy csak egyszerűen elbűvölő szállások közül.

Lakhatsz az erdőben, szaunás faházban, skandináv design-szálláshelyen, vagy akár olyan üvegfalú szobában, ahol az ágyban fekve kémlelheted, hogy felbukkan-e végre a sarki fény.

Utazz Finnországba, a Tensi egyik legnépszerűbb útjára, amelyet több mint 27 éve szerveznek! Ne késlekedj, csatlakozz csoportos a lappföldi programokhoz, és éld át mindazt, amit a csodálatos finn táj, a hó és a jég birodalma nyújtani tud.

JÓKEDVŰ JANUÁR! – CSOPORTOS UTAZÁS

2020. január 10–14. / 4 éj. Repülő, szállás tradicionális finn faházakban, félpanzió, magyar nyelvű idegenvezetés, kirándulás Mikulásfalvára, Manóiskola, gyerekeknek ajándék minihómobilozás.

Részletek >> https://tensi.hu/nyaralas/csaladi-nyaralas/meses-mikulastura-lappfoldon/jokedvu-januar-2020-januar-10-14

Hidd el, Lappföldhöz semmi sem hasonlítható, ennél a programcsomagnál nincs jobb ajándék, ha Mikulásra vagy akár karácsonyra szeretnél családi élményt ajándékozni a szeretteidnek.

Ez az az út, amit valójában felnőttként pont annyira fogsz élvezni, mint egy gyerek. A gyerekeket csak indokként viszed majd el, mert még magadnak sem mered bevallani, hogy igazából te vagy az, aki igazán vágyik arra, hogy meglátogassa a Mikulást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top