Életmód

Saját „anyabarlangot” alakított ki otthon egy anyuka

Oda menekül, ha egy picit szeretné kipihenni a család okozta fáradalmakat.

Az angol nyelvben saját kifejezéssel man cave-nek, azaz férfibarlangnak nevezik azokat a helyiségeket, ahol a pasik múlatják az időt, általában a haverjaikkal: biliárdasztal, bárpult, meccsre belőtt tévé és hasonló kellékek szükségesek az igazi férfibarlang kialakításához. 

Egy brit anyuka ennek a mintájára most saját „anyabarlangot” hozott létre, miután feltűnt neki, hogy a férjének, illetve a gyerekeinek is megvan a maguk kis kuckója, ahová elvonulhatnak egy picit pihenni. A 25 éves Jessica Pool így a lakásukban található lépcső alatti gardróbot pakolta ki és alakította át a saját kedvére – írja a Mirror brit bulvárlap.

Képünk illusztráció (Fotó: iStockphoto)

Ehhez nem kellett mást tennie, mint kirámolni onnan a kabátokat, játékokat és takarítószereket, majd kifestette és egy babzsákfotellel, valamint egy kisasztallal és némi hangulatvilágítással varázsolta otthonos kis kuckóvá. A nagy átalakításra saját bevallása szerint mindössze 17 fontot, azaz bő 6500 forintot költött. 

„Itt bent szusszanhatok egyet, és végre csak magammal foglalkozhatok” – árulta el a brit lapnak. Az anyuka megnyugtatott mindenkit, hogy a kis kuckójában bármikor hallja, ha a gyerekeinek szüksége van rá. 

Jessica Pool még egy fontos szabályt hozott: saját barlangjába sosem viszi magával a telefonját, hogy tökéletesen ki tudjon kapcsolódni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top