Életmód

Tudom, hogy rosszul hallasz, bocsi, a headset miatt van! (x)

Na, ez az a mondat, ami örökre elfelejthetünk! A Huawei Freebuds 3 vezeték nélküli fülhallgató a legújabb technológia képviselője. Azoknak készült, akik stúdió minőségben szeretnek zenét hallgatni, és azoknak, akik szeretnek telefonálni.


A Huawei az információs és telekommunikációs technológiák területén szerzett több mint 30 éves tapasztalatát használva, mindig újabb és újabb fejlesztéseket kínál a felhasználóinak. Legújabb fejlesztése egy olyan vezeték nélküli fülhallgató, amelynek „tudása” jelenleg egyedülálló a világon!

Huawei Freebuds 3 – Intelligens zajszűrés, stúdióhangzás, gyors és profi működés

A Huawei digitális audiojeleket feldolgozó processzort fejlesztett az intelligens Kirin A1 chiphez. Ez az újítás, a precíz és valós idejű 3A zajszűrő algoritmusnak köszönhetően hatékonyan képes csökkenteni a környezeti zajokat, így a másik fél is tisztábban hallhat bennünket.

A Freebuds 3, tehát az első olyan Open-fit TWS fülhallgató, amely képes arra, hogy a hívásaink közben úgy érezzük, mintha szemtől szemben beszélgetnénk. A telefonálás élménye így tényleg maximális. A fontos hívással már nem kell azonnal valami csendes sarokba menekülni, hiszen az aktív zajszűrés azonnal megoldja a problémánkat.

Zenehallgatás terén is érezhető a prémium minőség. A kimeneti frekvencia és a zajszűrő jel intenzitása alkalmazkodik a különböző fülcsatorna-formákhoz, így tökéletes lesz eredmény. A bal fülhallgató ANC funkciójának bekapcsolásával pedig a tömött metrón, buszon vagy egy forgalmas étteremben is kristálytisztán hallgathatjuk a kedvenc zenéinket.

Freebuds 3 kiváló pontosságú és nagy érzékenységű 14 mm-es dinamikus meghajtója a garancia arra, hogy minden hangjegy eredeti minőségében legyen hallható. Az összetett basszuscső hangosabb, erősebb és ütősebb élményt biztosít, aminek köszönhetően egy valódi stúdióban érezheted magad.

Nincs késleltetés a zenehallgatásban, mert nincs interferencia. A kétcsatornás szinkronizációs technológia lehetővé teszi, hogy a fülhallgató közvetlenül a csatlakoztatott okoskészülékből kapja a hangcsatornákat, így a Bluetooth-eszköz biztosítja a valódi sztereó hangzást, egyidejűleg, de mégis egymástól függetlenül csatlakoztatva a két fülhallgatót.

Hatékony az energiafelhasználása, így egyetlen töltéssel négy órányi, a töltő egyidejű használata mellett pedig húsz órányi zenehallgatást tesz lehetővé.

Egyszerű, gyors, precíz és gyönyörű! Próbáld ki, és kérd Karácsonyra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top