Életmód
Szponzorált tartalom

Pihend ki az iskolakezdés fáradalmait a PlayStation játékaival! (X)

 A Sony konzolja sokoldalú kikapcsolódást biztosít az egész család számára.

Szeptember első hete sokak számára egyet jelent a becsengetéssel, az iskolakezdés pedig a diákok mellett, a szülők számára is intenzív időszak. A tankönyvek bekötése és a szükséges felszerelések beszerzése gyakran végeláthatatlan és rendkívül fárasztó folyamat. Az új tanév okozta fáradalmak kipihenésében segít a PlayStation, amely játékok és szolgáltatások széles választékával sokoldalú kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Pihend ki az iskolakezdés fáradalmait a PlayStation játékaival! (X)

A PlayStation Store a PlayStation Network áruháza, ahol a játékosok digitális formában férhetnek hozzá a konzol platformján elérhető játékokhoz. A felületen történő vásárlással a játékosok saját felhasználójukhoz csatolják a játékokat, ami ezáltal minden vonatkozó platformon elérhető lesz, anélkül, hogy CD-kre vagy DVD-kre lenne szükség. A felület kényelmes lehetőséget biztosít arra, hogy több száz játék közül válasszuk ki a kedvünkre való címeket, ráadásul az átlátható és praktikus felületnek köszönhetően nincsenek bonyolult telepítési procedúrák, a vásárlást követően a játék a letöltés közben telepíti magát. Nincs más dolgunk, mint kényelembe helyezni magunkat, majd a telepítést befejeztével bele is vághatunk a hőn áhított kalandba, mely segít elfeledtetni, ha zsúfolt az új órarend!

Pihend ki az iskolakezdés fáradalmait a PlayStation játékaival! (X)

Az online játékbazár széles választékának köszönhetően a család minden tagja találhat magának szimpatikus játékokat, de természetesen számos olyan szoftver is elérhető, mellyel akár az egész család is képes közösen eltölteni az időt. Ilyen például a Knowledge is Power, melyben a játékosok egy izgalmas vetélkedőben vehetnek részt. Ráadásul a szoftver a PlayLink funkciónak köszönhetően okostelefonnal is használható, így nincs szükség plusz kontrollerre. Az esetleges nyelvi nehézségek sem jelentenek akadályt, mivel a játék magyar szinkronnal is elérhető – az angol beállítás viszont ideális nyelvtanulási gyakorlat lehet.

Pihend ki az iskolakezdés fáradalmait a PlayStation játékaival! (X)

A PS Store felületén az időszakos akcióknak köszönhetően jutányos áron szerezhetjük be a legizgalmasabb játékokat. Az Essential Picks leárazás keretein belül akár 75 százalékos kedvezménnyel tehetünk szert olyan, egész család számára lebilincselő címekre, melyek a közös kikapcsolódásra is lehetőséget biztosítanak. A szeptember 16-ig tartó akcióban több mint 200 cím vesz részt, köztük az intergalaktikus kalandra invitáló Ratchet & Clank: Rift Apart, a Bugsnax, melyben különleges bogarakat gyűjthetünk össze, valamint számos LEGO-játék az építőkockák és a lökött humor rajongóinak. Az akciók mellett a felületen külön menüpontban szerepelnek a 6000 forint alatti játékok, így a zsebpénz beosztása sem jelent problémát.

Az egyszemélyes kalandok befejeztével lehetőségünk nyílik arra is, hogy más játékosokkal mérkőzzünk meg az online térben a PS Plus szolgáltatással, amely ráadásul minden hónapban három játékkal gazdagítja gyűjteményünket, köztük számos újdonsággal és a Sony legjobb exkluzív címeivel. A házi feladat megírását követően indulhatnak a nagyszabású versenyek az osztálytársak ellen!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top