nlc.hu
Életmód

Vékonysága miatt piszkálták, már már nem kötnének bele

Piszkálták az alkata miatt, ma már senki se kötne bele

Iliya Tsikov azért volt vékony kamaszként, mert eladta a szendvicseit, hogy szüleinek segítsen

Elképesztő átalakuláson ment át az a fiatal, akit az iskolában azért piszkáltak, mert túl vékony volt. A 24 éves Iliya Tsikov történetére az Index hívta fel a figyelmet. A férfi Bulgáriából költözött Bristolba, amikor mindössze 12 éves volt. A szülőknek súlyos anyagi gondjai voltak, sokat veszekedtek, Iliya pedig attól félt, hogy elválnak, ezért elkezdte árulni a szendvicseit, hogy pénzt keressen a családjának. Ennek azonban az lett az eredménye, hogy nagyon keveset evett, ezért durván lefogyott, iskolatársai pedig emiatt állandóan piszkálták. A fiatal azonban időközben visszavágott: elkezdett nagyon komolyan edzeni és olyan durván kigyúrta magát, hogy rá sem lehet ismerni arra a fiúra, aki az iskola céltáblája volt egykoron.

testedzés, bullying, Iliya Tsikov, vékony

Képünk csak illusztráció (Fotó: Pixabay)

Iliya Tsikov rendszeresen készít videókat arról, hogyan lehet a legeredményesebben edzeni és diétázni, legutóbbi, tavaly novemberben posztolt videója azonban arról szólt, hogy szülei elkapták a koronavírust és, noha édesanyja meggyógyult, édesapja sajnos nem tudta legyőzni a betegséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top