nlc.hu
Életmód

Meglett a kisfiú, aki 21 éve szenvedett autóbalesetet

Meglett a kisfiú, akit egy 21 évvel ezelőtti baleset miatt keresett a katasztrófavédelem

A fotó alapján megtalálták a gyereket, aki egy 2001-es balesetben megsérült. Azóta már csaknem 30 éves, és Skóciában él.

Szerdán egy különleges fotót tett ki a katasztrófavédelem a Facebookra: egy kisfiút kerestek, akit 2001 telén szenvedett balesetet a 471-es úton, Sámsonkert közelében. A képen egy tűzoltó látható, ahogy egy kisfiút tart a kezében az összetört autók mellett.

A katasztrófavédelem azt írta, a kisfiú ma már csaknem harminc éves, nem tudják ki ő, de szeretnék megtudni, jól van-e, hogyan éli az életét.

Egy tűzoltó a karjában visz egy kisfiút, miután autóbaleset történt 2001 telén, a 471-es úton, Sámsonkert közelében

Völgyi Roland volt a kisfiú, aki autóbalesetet szenvedett 2001 telén, a 471-es úton, Sámsonkert közelében, és 21 évvel később keresett a katasztrófavédelem (Fotó: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság)

A keresés nagyon hamar sikerrel járt, ugyanis a hozzászólók szinte azonnal felismerték a gyereket. Völgyi Rolandnak hívják, aki a kommentek között azt írta, hogy valószínűleg róla van szó.

A Hajdú-bihari Napló elérte a most harmincas éveihez közelítő Roland testvérét. Nikolett elmondta, hogy frontális karambol történt annak idején, de ő nem ült a járműben, csak két öccse, az édesanyja és az ő testvére. A fotón látható Roland nem sokra emlékszik az esetből. Az autóban ülők súlyos, de nem életveszélyes sérülést szenvedtek a karambolban.

Völgyi Roland körülbelül 7 éve él Skóciában, egy gyárban dolgozik hegesztőként.

Egy másik emlékezetes facebookos keresés 2020-ban történt: egy „Esztike 1942” feliratú, rejtélyes jegygyűrű alapján próbálta felkutatni a hősi halált halt magyar katona feleségét a Honvédelmi Minisztérium. A keresés híre Esztike családjához is eljutott, a rejtély pedig megoldódott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top