nlc.hu
Életmód

Fluor Tomi így gondolkozik magánéletéről

„Olyan leszek lehet, mint a DiCaprio” – fura utalást tett Fluor Tomi a magánéletére

Azért az anyuka is csattanós választ adott.

Fluor Tomi ritkán beszél a magánéletéről és sokkal inkább a bulizós, laza arcát szokta megmutatni, amit mindenki imád. Most is egy humoros bejegyzést osztott meg Twitter oldalán, ami kivételesen a magánéletéről szól. 

Fluor

Fluor Tomi (Fotó: RTL/ Sajtóklub)

Olyan leszek lehet, mint a DiCaprio. 60 évesen is 25 éves barátnőim lesznek” – olvasható a fotón, amely valójában egy képernyőfotó arról, mit beszélgetett az anyukájával. Tomi anyja csak annyit reagált, nem bánja, de azért közben legyen gyereke. 

A rapper nem olyan régen az nlc-nek nyilatkozta, szeretne egyszer családot, viszont a szabadságot nem szívesen adná fel, akkor azt is elmondta, hogyan áll a szerelemmel. 

Hullámzom, van amikor jobban vágyom rá, van amikor kevésbé. Most így különösebben nincs meg bennem az indíttatás, nem keresem tudatosan. Annak semmiképpen nem látom értelmét, hogy csak azért legyen mellettem valaki, hogy legyen mellettem valaki, mert egy rossz kapcsolatban kevesebbek vagyunk ketten, mint külön egyedül. Ráadásul én igénylem is a „magányt”, így, hogy a munkám nagy részét itthon végzem, nem egy irodába járok be, és a szövegírás sem egy olyan kreatív művelet, amit be lehet szorítani a napi rutinba fix órák közé. Az életformám más, és ebből – teljesen jogosan – szoktak is konfliktusok adódni, ha valaki 8-tól 5-ig dolgozik, ezt nehezen érti meg. Szóval jelenleg nem teszek ki ennek senkit. Arról nem beszélve, hogy így onnan tudom folytatni a Netflixen a sorozatokat, ahol abbahagytam, nem kell a csajomra várni. (nevet) Viccet félretéve a szerelemnek van egy mélysége, egy szentsége, ami sokkal nagyobb és izgalmasabb lelki kötődést jelent annál, hogy megpróbáljam beerőltetni oda, ahol nincs vagy hogy annak becézzek egy kezdeti fellángolást, esetleg ami még rosszabb, a langyos vizet.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top