nlc.hu
Életmód

Átváltozott a Hargidnak csúfolt nú

Hagridnak csúfolták, hihetetlen átalakuláson ment keresztül a fiatal nő

Mai napig bántják a beszólások.

Liv Ralphot sokat csúfolták a középiskolában, a fiúk csak viccből flörtöltek vele, és többen a Harry Potterből ismert „Hagridnak” hívták őt nagyobb termete és hosszú, barna haja miatt – írja a 24.hu.

A most 25 éves nő a TikTok-on osztott meg egy videót arról, hogy néhány év alatt mennyit változott a kinézete: megszabadult harminc kilótól, szőkére festette a haját. 

Ralph elmondta, a mai napig nyomot hagyott benne a sok érzelmi bántalmazás, amit kamaszkorában kapott, de mióta átesett az átalakuláson, a férfiak végre „komolyan veszik” és odafigyelnek rá. A külsőjéről szóló videói alatt több olyan komment is olvasható, hogy el sem akarják hinni, hogy a képeken ugyanaz az ember látható.

A csúfolás sokszor negatív hajtóerővé válik: többen egy rossz élmény, cikizés, bullying miatt fogynak le. De ennek az ellenkezője is megtörénhet. A gyerekkori traumák sokszor pont, hogy elhízást okoznak,  vagy akkor sem alakul náluk ki pozitív testkép, amikor már elérték az általuk ideálisnak tartott kinézetet, és evészavarok ütheti fel a fejüket.

Hagrid

Fotó: WARNER BROS. / 1492 PICTURES / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top