nlc.hu
Életmód

Instant krumplipürét szórtak a spórolós esküvőn

Spórolni akart az esküvőn, gusztustalan dolgot talált ki a menyasszony

Konfetti vagy rizs helyett mást szórtak a vendégek az esküvőn, de elég undorító lett a végeredmény.
Rizst szórnak az esküvő után az ifjú párra

Az esküvőre készülő párok gyakran kreatív megoldásokkal, ötletes trükkökkel készülnek a nagy napra, hogy csökkentsék a lagzival járó költségeket. Most viszont egy menyasszony túl messzire ment a kiadások lefaragásában.

A nő kitalálta, hogy a szertartás után, amikor végigvonulnak a násznép előtt, ne konfettit vagy rizst szórjanak rájuk a vendégek, hanem instant, szárított krumplipürépelyhet. A bizarr ötlettel szeretett volna spórolni, csak arra nem gondolt, hogy a kiömlött italok, az izzadság és a páratartalom miatt a szárított krumplipelyhek gusztustalan dologgá alakulnak át.

Minderről a fotós számolt be, a történet pedig hamar megjelent az egyik kínos esküvői sztorikat megosztó Facebook-csoportban.

Krumplipüré a földön, krumplipüré a hajukban, krumplipüré a ruhájukban… és ők csak folytatták a bulit

– írta az esküvői fotós a posztjában.

Az alábbi fotók egy másik esküvőn készültek, de itt is szárított krumplipürét szórtak az ifjú párra: 

A kommentelők nem értették, miért talált ki ilyesmit a menyasszony, de ennek ellenére többen azt írták, szerettek volna ott lenni az esküvőn vendégként, mert szerintük elképesztően vicces lehetett, amikor az emberek rájöttek, hogy minden krumplipürében úszik. 

Volt, aki őszinte megdöbbenésének adott hangot: „Miért csinál ilyet valaha is bárki? Lehetett volna buborékot fújni. Vagy nem tudom, szedhettek volna levendulát, és kiszárítják. Lehet, hogy mi azt használtunk, nem emlékszem. Vagy ne dobáljanak semmit. Na de krumplit?” – fakadt ki az egyik kommentelő. Más azt írta, hogy krumplipelyhek tutira úgy néztek ki az ifjú pár fején, mintha korpás lenne a hajuk, és biztos „remek” fotók készültek így.

Egyébként instant krumplipüré nélkül is meg lehet úszni kevés pénzből az esküvőt, egy amerikai pár csupán 170 ezer forintból szervezte meg az álomesküvőt.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztrációt, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top