nlc.hu
Életmód

Pénzt keres azzal, hogy évek óta nem borotválkozik

„Három éve nem borotválkoztam” – A pasim imádja, és még pénzt is keresek vele

Egy spanyol tiktoker azt állítja, hogy anyagilag is megérte elhagynia a borotválkozást.
Egy Calita nevű nő mutatja a szőrös hónalját

Egy nő elárulta, hogy anyagilag is jövedelmező nem borotválni a testszőrzetét, ráadásul a döntés a szerelmi életének is jót tett.

A Calita nevű nő, aki valószínűleg Spanyolországban él, a TikTokon több videóban is elmesélte, hogy a borotva elhagyása mellett döntött, és rendszeresen megmutatja a szőrös testrészeit, köztük a hónalját, amelyet elmondása szerint három éve nem borotvált.

Az egyik videóhoz azt írta, hogy „a testszőrzet egy vagyontárgy”, aminek köszönhetően öt számjegyű összeget keres havonta. Igaz, azt nem részletezte, hogyan és hol.

A kommentelők közül persze sokan kritizálták, többen azt írták, hogy a szőrös hónalja egyáltalán nem vonzó, és biztosan zavarja a partnereit. Válaszul Calita egy videót posztolt, amelyben azt írta: „A pasim szereti”, és hozzátette, nem tudja, miért aggódik mindenki azon, hogy mások mit gondolnak.

@calitafire3 Don’t know why you all so worried about what he thinks 🤔 #hairywoman #bodyhair ♬ all the good girls go to hell - Billie Eilish

Természetesen sok pozitív és támogató hozzászólást is kapott: „Ez fantasztikus” – írta egy kommentelő, egy másik pedig gyönyörűnek nevezte a természetes szőrzetet.

Bár sokan még mindig tabuként kezelik a női testszőrzetet, a sztárok is sokat tesznek azért, hogy megváltozzon ez a szemlélet, és az legyen a fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Rachel McAdams egy címlapfotózáson mutatta meg hónaljszőrzetét, és Ashley Graham sem fél megmutatni a hónaljszőrét, vagy éppen beszélni róla.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: TikTok/calitafire3)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top