nlc.hu
Életmód

Árad a bűz a ferencvárosi horrorlakásból

25 macskával él együtt a nő, árad a bűz a ferencvárosi horrorlakásból

Négy éve már 107 kutyát és macskát koboztak el a kőbányai nőtől a hatóságok, de ennyi idő elég volt ahhoz, hogy ismét hasonlóan rémisztő körülmények között éljen, immár egy új lakásban.
A macskás nő rémlakása

Négy éve több centi vastagon állt a padlón az állatürülék, amikor jöttek az állatvédők, hogy kimentsék a beteg állatokat a kőbányai asszony rémisztő lakásából. A kiérkező hatóságok horrorfilmbe illőként írták le a bent uralkodó állapotokat. A lakás lakója őrjöngött, amikor bementek a lakásába. Csak úgy tudták elkezdeni a beteg állatok kimentését, hogy őt megbilincselték.

A lakás olyan büdös volt, hogy a szomszédok még csak szellőztetni sem tudtak. Állatkínzás miatt most kellett volna másodjára a bíróság elé állnia. Mivel nem jelent meg a tárgyaláson, nem kezdődhetett el a pere. Legközelebb már rendőröket küldhet érte a bíró.

Az asszony két éve már egy másik lakásban él, de ismét nagyon hasonló körülményeket alakított ki maga körül. Az RTL riportjából kiderül, hogy már tizenöt méteres távolságból érezni az otthonából áramló bűzt. Jelenleg épp munkások burkolják a lépcsőházat a házban, a bűz őket is nagyon zavarja. A szomszédok már felkeresték az összes hatóságot, de egyelőre minden maradt a régiben. Az egyik szomszéd elmondása szerint a szag alig egy-két hónappal a beköltözése után jelent meg a lépcsőházban.

A házat elárasztották a bogarak, a lakók most a fertőzésektől félnek. A ferencvárosi önkormányzat most helyszíni szemlét tartott, és abban állapodtak meg a lakóval, hogy július 10-ig elszállíttatja a lakásából a macskákat. Ellenkező esetben  a hatóság szállíttatja el őket – nyilatkozta Sotkó Béla a Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal hatósági irodavezetője. Jelenleg a nő 25 macskával él egy fedél alatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top