nlc.hu
Életmód

Játékkonzolt kapott ajándékba a kisfiú, akire rendőrt hívtak

Óriási meglepetésben volt része a kisfiúnak, akire rendőrt hívtak, miközben munkát keresett

Csak egy kis plusz pénzt szeretett volna keresni a kisfiú kerti munkával, de valaki ráhívta a rendőröket.

Biztosan sokak számára ismerős, hogy milyen volt gyermekként gyűjtögetni, kuporgatni a pénzt, hogy megvehessük végre magunknak azt a játékot, amire annyira vágytunk.

Egy kisfiú a George állambeli Hapeville-ből úgy döntött, megkérdezi a környéken élőket, hogy nincs-e valamilyen feladat a ház körül, amit elvégezhet, hátha így gyorsabban összegyűlik a pénz a PlayStationre, amit kinézett magának. Sajnos nem minden lakó volt hajlandó segíteni neki, sőt, valaki kihívta a rendőrséget. 

Miután az egyik helyi rendőrtiszt kiérkezett a helyszínre, a kisfiú elmondta, hogy miért járta a környéket, hogy nem akart mást, csak egy kis pénz keresni azzal, hogy segít másoknak a kerti munkákban, mert szeretne egy játékkonzolt venni magának.

„A fiatalember udvarias, tisztelettudó és őszinte volt. Colleran tiszt, aki maga is szívesen játszik, megérintette a fiú története, és úgy gondolta, hogy segít neki” – írta közleményében a hapeville-i rendőrség.

A Facebook-oldalukon pedig meg is osztották a megható videót arról, amikor Colleran rendőrtiszt meglepte a fiút a hőn vágyott játékkonzollal.  A bejegyzésből az is kiderült, hogy Colleran és barátai nemcsak egy PlayStationnel ajándékozták meg, hanem arról is gondoskodtak, hogy legyen mit játszani rajta, hogy azonnal ki is tudja próbálni. 

Rendőr segített egy kisfiúnak, aki Playstationre gyűjtött pénzt

Fotó: City of Hapeville Police/Facebook

(via MyModernMet)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top