nlc.hu
Életmód
Horváth Gréta műtétje

Horváth Gréta a hasplasztika után: „Kaptam egy új köldököt!”

Az utóbbi időben harminc kilótól szabadult meg, ezért is feküdt kés alá.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Horváth Gréta a közösségi oldalán számolt be arról, hogy végre megejtették rajta a hasplasztikai műtétet, melyre régóta vágyott. A híresség jelenleg lábadozik és élvezi, hogy az egy évtizede dédelgetett álma végre megvalósult.

„Kaptam egy új köldököt! Ugyan az eredményt nem láttam, szándékosan nem néztem oda, amikor hat nap után kontrollra mentem. Majd csak akkor, ha már teljesen begyógyultak a hegek, illetve a fűző is lekerült rólam. Azt tervezem, hogy egy szál bugyiban állok majd a tükör elé, hogy megcsodálhassam, mennyire szép lett a hasam… Ugyanis a plasztikai sebészem, dr. Bor Mihály szerint nagyon is elégedett leszek vele, merthogy gyönyörű. A műtét egyébként simán zajlott, nem is volt bennem semmi félelem. Tudtam, jó kezekben vagyok. Amikor a dokim belépett a műtőbe, úgy éreztem, mintha a Jézuska jött volna el karácsonykor” – nyilatkozta a Best magazinnak Gréta, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy testileg és lelkileg is rendbe jöjjön.

Horváth Gréta

Horváth Gréta (Fotó: Olajos Piroska)

„Rendbe tettem az egészségemet, a lelkemet, a testemet, az egész életemet. Stresszmenedzsmentet tanultam, elvégeztem egy tucat tanfolyamot. Az üzlettársammal elindítottam a saját webshopomat, ahol a háztartási eszközökön át a különféle szépségápolási holmikig csupa olyan terméket kínálunk, amelyeket én is használok. A hasplasztika pedig mindennek a megkoronázása. Jöhetnek a szűk, feszes rucik” – tette hozzá az édesanya.

Nem ő az egyetlen, aki kés alá feküdt

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina például az orrát műtette meg. 

„Csak az orromat műttettem meg, viszont csak a harmadik operáció után nyerte el ezt a formáját. Mindenképpen változtatni kellett az eredetin, ugyanis olyan súlyos szépséghibának éreztem, mintha nyúlszájjal születtem volna. Az orvos először elrontotta, másodszor, amikor korrigálni próbálta, még csúnyább lett. Végül dr. Kárász Róbert tette rendbe harmadszorra” – fogalmazott korábban a Life.hu riportjában a modell-üzletasszony, aki címlapon mutatta meg a kislányát, Amarát. 

A Sztárban sztár leszek! című show-műsor zsűritagja, Tóth Gabi pedig 2012-ben döntött a mellplasztika mellett.

„Az, hogy meg van csinálva a mellem, vagy műszempillát rakatok, vagy hajat hosszabbíttattam, attól még nem lesz valaki MŰNŐ. Ezektől még vér csordogál ereimben, és élek! A melleim sajnos teljesen elfogytak, amikor 15 kilót leadtam és azt gondolom, hogy teljesen az ízlésesség és a természetesség keretein belül végeztek rajtam beavatkozást! A plasztikát pont olyan nőknek találták ki, akik sajnos a sok fogyás, szülés, esetleg sajnálatos módon melleltávolítás miatt elvesztették a nőiességüket! Ennyit a mellekről…” – fejtette ki egy korábbi Facebook-posztban az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top