nlc.hu
Életmód

Farkasordító hideg várható az ország egyes területein

Farkasordító hideg várható az ország egyes területein

Vasárnap országszerte napos, száraz időre kell készülni, de bizonyos területeken erős fagy várható.

Vasárnap országszerte napos, száraz idő várható. Az északnyugati határnál megélénkülhet a délies szél.  Az ország középső részén, a vastagabb hóval borított területeken és Nógrád vármegye fagyzugos részein mínusz 15 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 1 és 6 fok között várható, ennél a havas tájakon hidegebb, Sopronnál kissé enyhébb lehet az idő. Késő estére -7 és -2 fok közé csökken a hőmérséklet – írja előjelzésében a HungaroMet.

Farkasordító hideg várható

(Fotó: Getty Images)

Vasárnap nem lesz front felettünk, de az erős fagy hatására felerősödhetnek az ízületi fájdalmak. A hideg időben meleg, télies öltözködést javasolt

Hétfőn már több felhő lesz felettünk, délután erősen megnövekszik, de csapadék csak késő estétől valószínű. A délies szél többfelé megélénkül, északnyugaton megerősödik. A reggel fagyos lesz, napközben pedig 1-7 fokra van kilátás.

Bár egyelőre maradnak a kemény fagyok, a jövő hét második felében feltámadó széllel enyhébb léghullámok érkeznek – írja az Időkép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top