nlc.hu
Életmód

Tina és Emilio élete a műtét óta

Bébiételekkel fogy tovább Tina és Emilio

A házasok a gyomorműtét óta semmilyen szilárd táplálékot nem vehetnek magukhoz.

Teljes gőzzel vágott neki a fogyásnak Tina és Emilio, akik nemrég estek át törökországi gyomorműtétjükön. A házasok azonban nem térhetnek vissza korábbi életvitelükhöz, napjaik szigorú étkezési szabályok szerint telnek.

„A műtét előtti napon ettünk utoljára. Mióta hazajöttünk csak folyadékot vihettünk be. Víz, gyümölcslevek, levesek, de minden szűrve. Ez a folyékony diéta két hétig tartott” – árulta el a Drága családomban Tina, aki férjével együtt minden előírást betart. „A folyékony diétát most felváltotta a pépes textúra. Áttértünk a bébiételekre, amit szintén hetekig fogyasztunk majd. Ezt követően jöhetnek majd csak nagyon lassan az apróbb falatok, darabos ételek” – mondta a családanya, akinek komoly célkitűzése van.

Emilio

Emilio büszke az eddig elért eredményeikre is. 

„Nem állítom, hogy ez könnyebb, nagyon fegyelmezetten kell csinálni az egészet. Persze az, hogy Emillel együtt vágtunk bele, könnyebbé teszi a dolgot. Az álmom, hogy 70 kg körülire sikerüljön fogynom. Egy időre elbúcsúztunk az ételektől, a műtét előtt körbejártuk a kedvenc éttermeink és jókat ettünk. Most nem ennek van itt az ideje. Ráadásul a műtét olyan jól sikerült, hogy nem is kívánom az ételeket és éhségérzetem sincs, ami szintén nagy könnyebbség” – tette hozzá Jellinek Tina.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top