nlc.hu
Életmód

Mindenkit átvert a gyerekszépségversenyek szervezője

Hitegette a szülőket, milliókat csalt ki a gyerekszépségversenyek szervezője

Megbíztak benne a szülők, most azonban futnak a pénzük után.
gyerekszépségverseny,

Elkeseredett szülők meséltek az Átlátszónak arról, hogy a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny magyar tulajdonosa és fővédnöke külföldi fotózásokra, versenyekre invitálja őket és gyerekeiket, előre elkéri az útiköltséget, majd az utazásokat lemondja, és a pénzt nem vagy csak részben téríti vissza. A nőt több szülő is feljelentette, miután hiába várták az elmaradt utakért előre kért pénz visszafizetését. Volt, akinek csak akkor fizette vissza, amikor már perrel fenyegették őt, vagy eljárást indítottak ellene.

A gyermekszépségverseny szervezőjét a NAV adótartozással rendelkező magánszemélyeket gyűjtő listáján is megtalálta a portál, több cége pedig felszámolás vagy kényszertörlés alá került.

A Blikknél jelentkeztek újabb áldozatok, akiktől ugyanazokkal a trükkökkel csalt ki százezreket, sőt milliókat a vállalkozónő. Modellkarrierrel, külföldi utakkal hitegeti a szülőket. Volt, akinek már 10 éve tartozik pénzzel. Többen azért bíztak meg benne, mert a közelében többször látták Kiszel Tündét szépségversenyek zsűritagjaként.

A bulvárlap megkeresésére a naptárdíva csupán annyit mondott, hogy valóban zsűrizett szépségversenyeken a vállalkozónő felkérésére, de nem tud róla többet.

A Blikk utolérte a vállalkozónőt, aki azt nyilatkozta, hogy jelenleg külföldön tartózkodik, és állítása szerint üzleti érdekű, összehangolt lejáratókampány folyik ellene.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top